Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit vigyek olaszországba? Am...

Mit vigyek olaszországba? Am nyaralás lesz 14L Bibionébe megyünk

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Meleg ruhát is, többek között, mert az északon van.
2010. júl. 7. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
első válaszoló ,te nem félreolvastad és oroszországot olvastál? olaszország még délebbre van mint mi,persze attól vigyél meleg ruhát
2010. júl. 7. 12:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Több fürdőruhát vigyél magaddal(2-3at),ruhából nem kell annyira sok,hisz úgyis legtöbbet fürödni fogtok.Amit még ne felejts otthon az a naptej,napszemüveg,tisztasági dolgok,esetleg valami könyv,ha szeretsz olvasni.Nem irtad milyen hosszú időre mentek,de ruhából szerintem elég

-1 szoknya

-1 rövidnadrág

és 1háromnegyedes nadrág.

Felsőkből pedig ujjatlanok,rövidujjúk,vigyél 1hosszú ujjú pólót is ha véletlenól hidegebb lenne.Szerintem neked mást nem kell vinned,hisz gondolom pénzt a szüleid hoznak,neked nem kell külön.

Nagyon jó kirándulást.Érzed jól magad :)

2010. júl. 7. 13:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Bibione olaszország északi részén van, és bizony volt olyan nyaralásunk, hogy ott kellett venni meleg cuccot.Én így értettem, olvasni még tudok.
2010. júl. 7. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Én is voltam Bibionén, de nem kellett egyáltalán meleg cucc. De attól vigyél, hátha csak én fogtam ki jó időt.:)

Szerintem strandpapucs, szandál és egy zártabb cipő/tornacipő. Nem tudom hány napra, de ugye alap a tiszta fehérnemű, meg persze ruhák. Sampon, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, törülközők. Mp4, illetve telefonodra sok zene, ha unalmas lenne az út, legyen mit hallgatni, telefontöltő. Esetleg valami jó könyv,magazinm ha unalmasabb lenne egy nap és lenne időd olvasni, de nem hiszem, hogy azzal fogod tölteni az időt. :)

2010. júl. 7. 14:40
 6/10 anonim ***** válasza:

1-2 pulcsi, 1 hosszúszárú nadrág

5-6 rövidebb nadrág [rövid és háromnegyedes is legyen]

Minden napra tiszta alsónemű

Minden napra/minden második napra másik rövidujjú

Telefon

Telefontöltő

Könyv/keresztrejtvény

Pizsama

Tisztálkodási cuccok [fogkefe, fogkrém, szájvíz, fogmosópohár, törölköző]

Betét/tampon

Labda-röpizéshez :D

Min. 2 fürdőruci

Rágó/cukorka

Kaja/pia [te tudod mennyit eszel/iszol az utazás alatt]

2-3 strandtörölköző

mp3/4/5

[ha van, akkor hordozható DVD-lejátszó [hogy útközben ne unatkozzatok]]

ha még jut valami eszembe, leírom :)

13/L

2010. júl. 7. 16:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, igen és persze strandpapucs, meg még 1-2 másmilyen cipő :D

Na meg amiket még a többiek írtak :)

2010. júl. 7. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Vigyél melegebb ruhát is. Mikor mi voltunk olaszo.-ban délelőttönként sütött a nap, délután pedig esett az eső:)
2010. júl. 12. 20:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi is ott voltunk egy hétig.Első 5 nap nagyon jó idő volt akkor lengébb ruhák voltak rajtam,ed utolsó 2 nap cefet idő volt szakadt az eső hideg volt,nagyon rossz.Ha kocsival mész készülj fel hogy hosszú az út.Valami kis plédet tegyél a kocsiba, meg valami amit a nyakadhoz tudsz tenni.Étel,ital is legyen a kocsiban.Bikint is vigyél!!És ami még fontos betét,vagy tampon,ki tudja mikor jön meg.Vigyél még edzőcipőt,strandpapicsot,fenistil-t.

Most ezek jutottak eszembe,remélem segítettem!!

12/l

2010. aug. 1. 19:54
 10/10 anonim válasza:
Mi 1 hetet voltunk, de 40-42 fok volt és majd meg sültünk, éjszakai is ízzadtunk :D
2011. aug. 28. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!