Mit vigyek olaszországba? Am nyaralás lesz 14L Bibionébe megyünk
Több fürdőruhát vigyél magaddal(2-3at),ruhából nem kell annyira sok,hisz úgyis legtöbbet fürödni fogtok.Amit még ne felejts otthon az a naptej,napszemüveg,tisztasági dolgok,esetleg valami könyv,ha szeretsz olvasni.Nem irtad milyen hosszú időre mentek,de ruhából szerintem elég
-1 szoknya
-1 rövidnadrág
és 1háromnegyedes nadrág.
Felsőkből pedig ujjatlanok,rövidujjúk,vigyél 1hosszú ujjú pólót is ha véletlenól hidegebb lenne.Szerintem neked mást nem kell vinned,hisz gondolom pénzt a szüleid hoznak,neked nem kell külön.
Nagyon jó kirándulást.Érzed jól magad :)
Én is voltam Bibionén, de nem kellett egyáltalán meleg cucc. De attól vigyél, hátha csak én fogtam ki jó időt.:)
Szerintem strandpapucs, szandál és egy zártabb cipő/tornacipő. Nem tudom hány napra, de ugye alap a tiszta fehérnemű, meg persze ruhák. Sampon, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, törülközők. Mp4, illetve telefonodra sok zene, ha unalmas lenne az út, legyen mit hallgatni, telefontöltő. Esetleg valami jó könyv,magazinm ha unalmasabb lenne egy nap és lenne időd olvasni, de nem hiszem, hogy azzal fogod tölteni az időt. :)
1-2 pulcsi, 1 hosszúszárú nadrág
5-6 rövidebb nadrág [rövid és háromnegyedes is legyen]
Minden napra tiszta alsónemű
Minden napra/minden második napra másik rövidujjú
Telefon
Telefontöltő
Könyv/keresztrejtvény
Pizsama
Tisztálkodási cuccok [fogkefe, fogkrém, szájvíz, fogmosópohár, törölköző]
Betét/tampon
Labda-röpizéshez :D
Min. 2 fürdőruci
Rágó/cukorka
Kaja/pia [te tudod mennyit eszel/iszol az utazás alatt]
2-3 strandtörölköző
mp3/4/5
[ha van, akkor hordozható DVD-lejátszó [hogy útközben ne unatkozzatok]]
ha még jut valami eszembe, leírom :)
13/L
Ja, igen és persze strandpapucs, meg még 1-2 másmilyen cipő :D
Na meg amiket még a többiek írtak :)
Mi is ott voltunk egy hétig.Első 5 nap nagyon jó idő volt akkor lengébb ruhák voltak rajtam,ed utolsó 2 nap cefet idő volt szakadt az eső hideg volt,nagyon rossz.Ha kocsival mész készülj fel hogy hosszú az út.Valami kis plédet tegyél a kocsiba, meg valami amit a nyakadhoz tudsz tenni.Étel,ital is legyen a kocsiban.Bikint is vigyél!!És ami még fontos betét,vagy tampon,ki tudja mikor jön meg.Vigyél még edzőcipőt,strandpapicsot,fenistil-t.
Most ezek jutottak eszembe,remélem segítettem!!
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!