14 hetes terhesen elindulhatok bússzal Olaszországba?
Figyelt kérdés
Elméletileg akkor még nincs olyan nagy has....Kb. 1ooo km., olyan 12-14 órás az út.2013. jún. 12. 15:54
11/14 anonim válasza:
Igaz, hogy vonattal utaztam 1 órát 9 hetes terhesen, de én úgy éreztem, hogy kirázza belőlem a gyereket. Többet én nem vonatozok. Szerintem a busz sem jobb.
12/14 anonim válasza:
Elméletileg, ha minden rendben a terhességgel (nincs görcs, vérzés), akkor nem lehet gond belőle, de azért kérdezd meg a dokidat. Ha vele nem tudsz, akkor esetleg egy másik doki?
14 hetesen nekem azért már volt hasam (bár most 18. hetesen meg már úgy nézek ki, mint aki egészben lenyelt egy dinnyét)
És ugyan csak kb. 300 km-t autóztunk 14 hetesen, de marhára bedagadtak a lábaim, alig akart lelapulni :)
13/14 anonim válasza:
én 20 hetes terhesen voltam így Olaszországban, doki mindre csak legyintett, hogy nem vagyok beteg, csak babát várok
14/14 anonim válasza:
1000 km busszal, amivel nem akkor állsz, meg amikor akarsz, mint kocsival, vagy a vonaton lehet sétálni, szóval az kicsit sok. Nyaralás, tenger ok, de kicsit közelebbi célpontot 6-7 órás utazással nem értek el? Pl. Jesolo, Szlovénia, Horváto.-Isztria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!