Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mondanátok pár jó...

Anyukák! Mondanátok pár jó példát? Itt csak a rosszat olvasni és már lassan ott tartok, hogy nem bízok a páromban.

Figyelt kérdés

Még nem vagyunk a babaprojecten csak én sokszor gondolok rá, hogy ha majd lesz gyerek stb, és a barátom is lelkes ezzel kapcsolatban.

De itt annyit olvasni arról, hogy az apa nem foglalkozik a gyerekével, hogy csak hazamegy a munkából, megkajál leült Tv-zni és nem is látja szinte a gyereket, szexről már ne is legyen szó...

Meg azt is rengetegen panaszolják el, hogy aki GYES/GYED-en otthon van, és vezeti a háztartást, meg a gyerekkel van, a férje szerint csak lógatja a lábát, mert az "nem munka", és ő a kenyérkereső, a sejhaját is ki kell nyalni, még hogy a tányért a mosogatóba tegye?!

Tehát, írnátok nekem pár pozitív példát, hogy lássam nem csak ez van?

(Megjegyzés: most mondtam el pár perce a barátomnak a kétségeimet, és mondta, hogy akkor őt nem is ismerem, meg ne az alapján ítéljem meg a babákkal való kapcsolatát, hogy ismerősök babáival távolságtartó volt, hiszen a mi babánkkal, ha eljutunk odáig más lesz. Ismerem, és a szívem mélyén tudom, hogy jó apa lesz egyszer, de azért ott az a kis bogárka a fülemben.)

2013. jún. 23. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Azért annyit még hozzátennék, hogy a mi életünk sem csak rózsaszínben játszik, tudunk veszekedni, és egyszer belekerültünk egy jó nagy hullámvölgybe, de mivel mindketten akartuk folytatni, kimásztunk belőle. Szóval viták persze vannak, és néha morzsás asztal vagy kinnfelejtett, szétolvadt margarin, esetleg a lakás több pontján levetett gönc, esetleg rosszkedvű, kötözködős feleség :D, de ezek elvesznek a jó emlékek mellett.

2013. jún. 23. 23:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy ezen az oldalon több negatív példát fogsz olvasni, mert ahol minden rendben van és boldog a család, ott nem tesznek fel ezzel kapcsolatban kérdést, de szerintem azért sok-sok jó apa és férj van.

Én nagyon boldog vagyok a férjemmel és a kisfiammal. Amikor még nem voltunk házasok és összeköltöztünk minden teljesen természetes volt, nem voltak zökkenők vagy súrlódások, szerintem ez abból adódik, hogy nagyon hasonló a neveltetésünk és az értékrendünk. Amikor összeházasodtunk minden ugyanolyan maradt, pedig közvetlenül az esküvőnk előtt a férjem elveszítette a munkáját és ezért elbuktuk az akkori álomlakásunkat,mert így nem vehettük meg. Nehéz időszak volt, de együtt ezt is megoldottuk. Azóta lett egy sokkal szebb lakásunk, és megszületett a kisfiunk, aki már 15 hónapos lesz. A férjem csodálatos apa, öröm nézni, ahogy a gyerekkel játszik. Ha hazaér eszik, majd azonnal a gyerek következik. A háztartásban most kevesebbet segít, mint mikor még nem voltam itthon, de mivel tanul is mellette én megelégszem azzal, ha hétvégén segít valamennyit. Sose vágta a fejemhez, hogy ő a kenyérkereső, mert mindketten tudjuk, hogy ez egy ilyen időszak. Persze vannak hullámvölgyek, kisebb viták, de együtt mindent leküzdünk. Nála jobb embert nem választhattam volna.

2013. jún. 24. 08:18
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
Szia! Az én FÉRJEM jó példa :)! Mindenben segít (nem kell érte könyörögni) és ezt nem csak a gyerek nevelésre értem! Ha el vagyok havazva, bizony besegít a takarításba is.... 6 hetes volt a Kisfiúnk amikor sürgősségi vakbél műtétem volt, majd ez begyulladt és 2 hétig élveztem a kórház szeretetét. Ő ez után mondta, hogy megérti az anyákat, hogy miben is lehet ennyire elfáradni.... IMÁDOM, Ő A LEGJOBB APA A VILÁGON :)! Bátyja a szöges ellentéte, még sétálni sem volt a gyerekeivel soha!!!!
2013. jún. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!