23-25 év között szült Anyukák, a barátnőitek közül várható, hogy ott is baba lesz rövid időn belül?
24 éves vagyok lassan töltöm a 25-öt sógornőm 1 évvel idősebb egyszerre voltunk kismamák ő 2,5 hónappal szült hamarabb. Az ő kisfia most lesz 7 hónapos az én lányom 4,5 :)
Nagyon jó volt h így történt nem terveztük így alakult. Am meg más bnőim nem nagyon terhesek még. Inkább ismerősök akikkel nem annyira tartottam a kapcsolatot most már rengeteget beszélünk. Meg aztán ismerkedtem meg terhességem alatt is sok kismamával akikkel majdnem egyszerre szültünk. Pl itt is. Környékbeli ráadásul. Sőt a szülőszobán egyik csaj 1 órával később szült mint én. Mai napig nagyon jó barátságot tartunk fent. Szóval egyáltalán nem gáz. :) Majd ha a többi bnőmnek jön a baba majd visszajön a közelebbi kapcsolat. De mondjuk most is aranyosak. :)
Én picit fiatalabban szültem, most vagyok 26. A barátnőim többsége kicsit fiatalabb nálam, 20-25 közöttiek. Rajtam kívül csak egynek van babája, ő tavaly nyáron született (22 éves az anyukája), de hát vele meg amúgy sem voltam ilyen összejárós, meg amúgy is, neki egy éves kisfia van, az enyém meg mindjárt hat.
Örültem volna, és most is örülnék, ha lennének olyan barátnőim, ahol hasonló korú gyerek van, de hát ilyen nincs sajnos.
Két barátnőm van még, akinek gyereke van, az egyiküké nagyjából egyidős az enyémmel, de ők messze laknak. A másik barátnőm vicces módon pont annyi idősen szült, mint én, de négy évvel idősebb nálam, így persze a lánya is négy évvel idősebb a fiamnál, szóval sosem tudtak igazán együtt játszani, meg amúgy is, már két éve elköltöztek ők is elég messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!