Egy 16 hónapos gyerek vajon hogyan éli meg azt, hogy rövid időre kórházba kerül?
Tapasztalatom nincs, de szerintem elég nehéz neki. Pláne, ha egy kis örökmozgó, és mondjuk ágyban is kell feküdnie.
Remélem az Anyukája vele tud lenni...
Lányom 16 hónapos volt,amikor megszületett a legkisebb. Az ég egy adta világon semmi gond nem volt!! Nagyon jól elvolt az apjával,ha az apja nem volt,akkor a nagyapjával. az esti és délutáni elalvás sem volt bajos,pedig akkor csak úgy aludt el,ha mellé feküdtem :-)
Egy ennyi idős gyermeknél az a lényeg,hogy olyannal maradjon,akit ismer,akit megszokott. Aki Vele van,ismernie kell a szokásait,a napirendet. Ha minden úgy megy tovább-vagy legalább is megközelítőleg- ahogy megszokta,akkor nem lesz gond!
Azóta csak annyi a bibi,hogy senki nem mehet sem ki,sem el Nélküle,különben iszonyat ordítás van.
Ha nem tudja hol vagyok,akkor keres,ha nem talál,megijed. Az első 2 itthon töltött napon nagyon lassan mentem,hogy tudjon utánam jönni,ha felgyorsítottam valamiért,már megijedt,ordított és szaladt utánam.
Jaj,bocsánat,nem olvastam amit kellett volna!!!
A gyerekek általában jól viselik. :-) Ha végig ott lehetsz,akkor nem lesz semmi baj!!!!
Mielőbbi jobbulást a Fiúcskának!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!