Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A babátok az apuka vezetéknevé...

A babátok az apuka vezetéknevét kapta, közöset vagy a tiédet?

Figyelt kérdés
És ha férjnél vagytok, hogy használjátok a neveteket? Férjetek egész neve + né (pl. Kis Lászlóné), vezetékneve + né (Kisné), együtt a sajátoddal (Kis-xy ...) vagy...?
2013. jún. 16. 22:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyunk házasok,a gyerekek az apuka vezetéknevét kapták.

Ha egyszer eljutunk odáig,akkor a Párom teljes nevét fogom felvenni. :-)

2013. jún. 17. 11:07
 22/26 anonim ***** válasza:
51%
Az apa vezeteknevet kapja.
2013. jún. 17. 12:11
 23/26 anonim ***** válasza:
Lecseréltem a vezetéknevem a férjemére, így a gyerekek a közöset kapták. Mindenki simán "Kis".
2013. jún. 17. 13:19
 24/26 anonim ***** válasza:
Én "Kis Lászlóné" vagyok, a gyerek így "Kis" vezetéknevű lett!
2013. jún. 17. 13:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Az egész család ugyanazt a vezetéknevet viseli, férjem is. A kötőjeles verziót választottuk. Kiss-Kovács
2013. jún. 17. 14:04
 26/26 anonim ***** válasza:

Felvettem a ferjem nevet (eskuvonk utan kulfoldre koltoztunk igy nagy kiszuras lett volna a kesobbiekben ha Kisne xy lettem volna) a kotojeles valtozat pedig nem lett volna jo mert a leanykori nevem es a ferjem keresztneve abszolut nem passzol egyutt. (meg lehet kovezni erte de nekem a kotojeles nev csak akkor tetszik ha a ket nev passzol egy kicsit es jol hangzik egyutt)

Ugyhogy nalunk ferj "Kis" en is "Kis" vagyok a fiaink meg szinten.

Nagyon szeretem az "asszony nevemet" sokkal jobb mint a leanykori nevem :)

2013. jún. 17. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!