A babátok az apuka vezetéknevét kapta, közöset vagy a tiédet?
Figyelt kérdés
És ha férjnél vagytok, hogy használjátok a neveteket? Férjetek egész neve + né (pl. Kis Lászlóné), vezetékneve + né (Kisné), együtt a sajátoddal (Kis-xy ...) vagy...?2013. jún. 16. 22:03
2/26 anonim válasza:
Én Xné Y Z vagyok.
Gyermekeink csak a férjem vezetéknevét kapták.
3/26 anonim válasza:
Nem vagyunk házasok, a gyerek kötőjelesen mindkettőnk nevét kapta.
4/26 Kerria válasza:
együtt a sajáttal az enyém: Kis-xy
gyermek csak az apuka vezetéknevét. Túl hosszú lett volna, ha mindkettőnkét kapja
5/26 anonim válasza:
Nem vagyunk házasok de az apa nevét kapta. Majd nemsokára úgyis összeházasodunk 1 hónapon belül én is az apa nevét használom majd...vagyis csak a vezetéket. Sajátot nem hagyom meg.
6/26 anonim válasza:
A baba az apa nevét kapja, az esküvőn én pedig kötőjelesen veszem fel a párom nevét. Pl. Kis-Nagy Erzsébet.
7/26 anonim válasza:
megtartottam a nevem. gyerekek kötőjellel mindkettőnkét kapták.
8/26 anonim válasza:
Xné Y Z vagyok, a kisfiam az apukája vezetéknevét kapta.
9/26 anonim válasza:
Mindketten a férjem nevét kaptuk.:)
10/26 anonim válasza:
Megtartottam a nevem, a gyerekek pedig apuka vezetéknevét kapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!