Anyukák, nektek erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nemrég keztdem ek olvasni ennek a nőnek a blogját, tökre birom a stílusát. De ez a mostani posztja elgondolkodtatott. Szerintetek neki vagy a másik anyukának van igaza?
2013. jún. 15. 06:39
11/11 anonim válasza:
9es vagyok,egy lazaanya.Én a tisztán hazamenetelt úgy oldom meg,h van nálam váltóruha(babakocsival járok a játszótérre,ami kb.15-20 perces séta).Mielőtt hazaindulunk,a csapnál láb és kézmosás,szóval,ha nagyon akarja az ember,meg lehet oldani.De én nem vagyok ellene,ha valaki nem akarja,h sarazzon a gyereke,de azért ne szóljon be senki,ha én megengedem az én gyerekemnek a közterületen,ahová szabadon lehet menni,elvégre nem oda szarik...Például a mi játszónkon van egy vattacukor árus, sok gyerek sír érte,-az enyém még szerencsére nem vett róla tudomást-még sem oktatja ki senki,h hogy képzeli,h ott árul,mert hisztizik a gyerek,h ő is akarja.Elfogadták,hisz törvényesen csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!