Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, kismamák mi a vélemén...

Anyukák, kismamák mi a véleményetek erről? (kép lent)

Figyelt kérdés
Szerintem ez egy gusztustalan pedofil.Nem is értem,hogy engedhetik ezt a hirdetést?!
2013. ápr. 4. 17:26
 1/10 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 4. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez egy "nemember". Egyértelmű. Valóban felháborító.:(
2013. ápr. 4. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Már láttam korábban ezt a hirdetést és valaki kommentelt alá, hogy állítólag ismeri ezt a férfit és valami olyasmit írt, hogy nagyon női lelke van, úgy gondolkodik, mint egy nő. Nem tudom már pontosan hogy volt, de a lényeg az volt, hogy úgy érzi magát lelkileg, mint egy nő. Az biztos persze, hogy nem normális.
2013. ápr. 4. 17:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

tudod ki az a pedofil? ... ez a fazon is lehet ugyan, de ezt a képről nem olvashatod le

szerencsétlen embernek nézem, aki az arca - és valószínűleg az intelligenciája - alapján sosem lesz nő közelében, nem lesz terhes felesége ... ezért ne ítéld el, ez egy elkeseredett próbálkozása lehet

vagy kamu az egész, és valakit csak leégetni akarnak ezzel a képpel és szöveggel

2013. ápr. 4. 17:32
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze mindenkinek lehet véleménye,ezért is kérdeztem,hogy mi a véleményetek.Az enyém az,hogy nem normális és valami ferde hajlama van.Az biztos,mert normális ember ilyet nem tesz fel.Ha pedig valaki ezzel szórakozik az szánalmas...
2013. ápr. 4. 17:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem erről a hirdetésről "Versenyescsávók" jut eszembe.

Talán jó pár kismamának, anyukának ismerős a név, még régről. Kamasz fiú, aki állandóan ebben a témakörben mozgott, osztogatta a tanácsokat, mintha tudná milyen várandósnak lenni, rendszeresen kérte, hogy tegyenek fel a kismamák a pocakjukról képet stb.

Kirázott tőle a hideg. Jó párszor pár nő elküldte őt a búsba... azóta vagy törölte magát innen, vagy név nélkül osztja a semmit.

2013. ápr. 4. 18:05
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

A pedofília alatt felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet. A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettő parafília között.

- wikipédia -

Egyébként ne ítéld el, süt az arcáról az elkeseredettség, kilátástalanság.

2013. ápr. 4. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Hirdetni joga van.Egészséges lelkületű kismama pedig egész biztosan nem jelentkezik úgysem erre a hirdetésre.Én ránézésre fogyatékosnak mondanám,nyilván nincs egészséges szexuális élete,csak elfojtások....
2013. ápr. 4. 18:35
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Senkit nem akarok elítélni, csak a benyomásaimat írom le a képről. Első látásra szellemileg sérültnek tűnik az illető. Szegény nem túl bizalomgerjesztő, ki tudja, mit szeretne csinálni egy terhes nővel...
2013. ápr. 4. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Őszintén?Kiráott a hideg...Egy idegen ember simogasson.. blahh...
2013. jún. 15. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!