Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 25 év alatt szülő kismamák,...

25 év alatt szülő kismamák, anyukák, titeket ért valami atrocitás, kellemetlen megjegyzés a gyermekvállalással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Két felettesem is fiatal,nálam 4-5 évvel idősebb hölgy,mindkettő úgy gondolja,hogy ház,esküvő,egzisztencia és megfelelő mennyiségű pénz esetén lehet csak gyermeket vállalni.

Én 24 évesen leszek anyuka,mindig fiatalon szerettem volna édesanya lenni,megvan mindenünk,kivéve azt,hogy albérletben és nem saját lakásban élünk.

Rossz,hogy felelőtlennek és meggondolatlannak gondolnak. :(

A nagyfőnököm reakciója pedig a következő volt: "Ebbe a világba,hát te tudod. Bár bőven ráértél volna még..."

Azóta kedves meg minden,de nekem ez is nagyon rosszul esett,meg az is,hogyha meghallják a korom meg hogy albérletbe érkezik az a következő kérdés, hogy "és terveztétek?"

:(

2013. márc. 31. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Ez hülyeség. Valahol a középutat kell megtalálni. Ha van biztos munkád, kkor minden rendben.

Én is fiatalon szültem, mindig így akartam, ugyanígy tenném. Jobb, mint 40 évesen. Sokkal. 17 évesen is butaság minden nélkül, de saját lakása sokszor 45 évesen sincs az embernek, vagy nyögi a hitelt, az albérlet nem kizáró ok szerintem.

Na, szóval szerintem pont jó időben vagy (biológiai szempontból főleg)

2013. márc. 31. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
21 évesen szültem az elsőt, 38 évesen a másodikat. Mindkettővel "megkaptam a beosztásomat", de ne foglalkozz senkivel soha!!!
2013. márc. 31. 20:08
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Ne foglalkozz vele mit gondolnak,rólam is gondoltak mindent tettek is megjegyzéseket,21 évesen szültem főiskola mellett,fiam 2 éves már jó ideje elismerő szavakat kapok,mivel a sulit sem hagytam lassan diplomázo abba,magunk tartjuk el magunkat,szépen neveljük a gyerekünket.
2013. márc. 31. 21:02
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Szóval azért vagyok lehúzva, mert leírom, hogy bizonyítottan ez e legjobb kor?? Mert úgy gondolo, hogy sem 17 évesen, sem 40 évesen nem ideális?

24 évesen biológiai szempontból tökéletes. Ennyit írtam.

A sok karrierista 40 felett szülő nő lehúz. ÓJE :D

Na mindegy- Sz@rok rá.

2013. márc. 31. 22:14
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

OKJ képzés befejezése után elkezdtem dolgozni, 2 és fél évvel később estem teherbe. 23 évesen. Kapok GyED-et biztos munkából jöttem el (relatív, bármi történhet, de biztosnak tűnik), párom jól keres. Sajét lakást leszámítva minden van (az albérletet nem is bánom, szabadabbak vagyunk).

4- es, ne foglalkozz a karrierista, "40 évesen leszek anya, mert akkor van saát mindenem nőkkel"

Szerintem is jobb fiatalon szülni. Rengeteg sempontból.

2013. márc. 31. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
látod engem is lehúztak,mert nem múlta el 30 ezen az oldalon aki nem 30 felett szült rögtön lehúzzák,és leszólják,pedig hát 30 évesen szülni már nem ideális legalábbis első gyereknek,bár még mindig jobb,ha nem 35-40 éves
2013. márc. 31. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Irigyek :)
2013. márc. 31. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is 24 vagyok,és van egy 2 hónapos lányom.

Én is kaptam hideget-meleget,még a barátoktól is.

Pl:minek nekem gyerek,meg ráértünk volna még stb..

Pedig saját lakásba érkezett,dolgoztam előtte,(tehát

tgyás,majd gyed-et kapok),kocsi van,a páromnak is

jól fizető állása van,minden adott,és mégis.

Rájöttem,hogy csak irigyek az emberek!

Ne foglalkozz velük!!!

Boldog babavárást!! :)

2013. márc. 31. 22:40
 9/13 anonim ***** válasza:

nekem ez olyan fura, hogy a kollegak egyaltalan velemenyt mondanak, meg biralnak azert hogy mikor vallalsz babat....:S

En angliaban dolgozom, (soha nem dolgoztam magyarorszagon) es itt is vagyok terhes most (24 hetes) es soha senki nem szolt meg azert hogy fiatal lennek vagy nem vagyunk tul gazdagok...pontosan ezert koltoztem el magyarorszagrol, itt legalabb meg magukban tartjak a rosszindulatu megjegyzeseiket es meghagyjak az embernek hogy ugy donthessen, ahogy o szive szerint akar

2013. márc. 31. 23:52
 10/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem kellene foglalkoznom velük, dehát akkor is rossz érzés. Nem vagyok éretlen, sőt gyerekkorom óta hallgatom,hogy érettebb vagyok a koromnál a párom meg 30évesen tényleg nem mondható éretlennek és mégis,mert egyszerűen a mai világban már más a standard.

Az albérlet miatt pedig még sajnálnak is, pedig tudunk megtakarítani, jól élünk, csupán nem akarunk felelőtlenül hitelbe futni,majd akkor veszünk lakást, ha megtaláltuk az igazit. Az pedig 5-6millióból nem fog menni, többet pedig biztos nem vennék fel.

2013. ápr. 1. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!