Ez szerinted is ronda megjegyzés volt a nagyszülőktől?
Ő nem KÉRT magától semmit, a nagyszülők hozták fel a témát.
Nem ott lenni nem szeret, hanem egyedül nem marad ott. Hogy miért? Talán mert állandóan ezzel szekálják.
Egyébként a nagyszülők folyton csak ajándékokkal akarták kicsi korától "szeretni", de hiába mondtam nekik, hogy ez nem lesz jó.
Különben meg ha ők kérdezték, akkor utána hogy lehet így visszaütni egy gyereknek???
Ő gyerek, és még szerencsére őszinte, nem olyan, mint a felnőttek...
Biztos nem fogom rákényszeríteni, hogy maradjon ott, csakhogy kaphasson ajándékot. 3 évig semmit nem kapott tőlük - akkor sem hiányolta sem ő, sem mi.
Ez nálunk is előfordul. Nekem nagyon rosszul esik. Mondjuk nem ajándékkal, csak ezzel a puszi dologgal, de lehet mert még nem tud beszélni.. :)
De amíg látom, hogy ő átlát rajtuk, nem aggódok csak idegesítő.
A ti esetetek azért durva mert fordítottan történtek a dolgok: nem úgy hogy "ha itt maradsz nálunk, megkapod azt a bizonyos dolgot" hanem szegény kisgyereket jól átvágták a palánkon mert nem tudta előre mi a tét..
Igen,szerintem is ronda megjegyzés.Ez olyan mintha csak akkor adnának ajándékot ha....
egyébként mennyi idős a lurkó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!