Frissen szült anyukák pár hónapos babával, mit vártok el a nagyszülőktől?
Az elvárást úgy értem, hogy tényleg ez az ő kötelessége.
Köszönöm
kötelesség? elvárás?
nagyon gáz lenne ha az én gyerekem körül kötelessége lenne rajtam és apukán kívül másnak is!
már hogy a viharban várhatnám el bárkitől, hogy az én pár hónapos gyerekem körül bármi kötelessége legyen?
még pár napos azt mondom oké, de pár hónaposan?
ha valamit segítenek a nagyszülők azért hálás vagyok és megköszönöm!
A lányoméknál 8 hónapos a baba. Minden hétvégén jönnek, visznek maguknak ebédet szinte egész hétre. Emellett heti 1x én vigyázok a babára, ilyenkor ők elmennek romantikázni. Ez eddig rendben is van, szívesen csinálom. Imádom az unokámat, szeretem ha itt van. Nyugdíjas vagyok, van időm sütni-főzni nekik.
De most el akartam utazni 1 hétre és a lányom teljesen felháborodott, hogy én ezt hogyan gondolom, mit fognak ők enni és mi lesz a "szabadnapjukkal".
Eddig nagyon figyeltem, mit és hogyan mondok, de most kicsúszott a "bezzeg az én időmben" szöveg. Ezt sajnálom is, de úgy érzem, nincs igaza.
Köszönöm a válaszokat: megyek pihenni egy hétre a férjemmel :-))
SEMMIT!!!!!! vagyis esetleg azt, hogy havonta eljöjjenek és szeressék!
Elég durva ha valaki háztartási segítséget vár el. Én elitélem az olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!