25 év alatt szülő kismamák, anyukák, titeket ért valami atrocitás, kellemetlen megjegyzés a gyermekvállalással kapcsolatban?
Két felettesem is fiatal,nálam 4-5 évvel idősebb hölgy,mindkettő úgy gondolja,hogy ház,esküvő,egzisztencia és megfelelő mennyiségű pénz esetén lehet csak gyermeket vállalni.
Én 24 évesen leszek anyuka,mindig fiatalon szerettem volna édesanya lenni,megvan mindenünk,kivéve azt,hogy albérletben és nem saját lakásban élünk.
Rossz,hogy felelőtlennek és meggondolatlannak gondolnak. :(
A nagyfőnököm reakciója pedig a következő volt: "Ebbe a világba,hát te tudod. Bár bőven ráértél volna még..."
Azóta kedves meg minden,de nekem ez is nagyon rosszul esett,meg az is,hogyha meghallják a korom meg hogy albérletbe érkezik az a következő kérdés, hogy "és terveztétek?"
:(
33 évesen szültem, és bizony ennek is van előnye, de egyre többször mondom azt, hogy inkább az egyetem után kellett volna rögtön. (Igaz én még akkor nem találtam meg a megfelelő apukának valót, így nem jöhetett a baba)
Egyébként tőlem is megkérdezte már valaki, hogy ugye csak úgy becsúszott, hát köpni-nyelni nem tudtam...
Ne izgasd magad! Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!