"Túlféltjük" a lányunkat? Ti mit tesztek, tennétek ebben a helyzetben?
Történt a minap, hogy párom édesanyjának az ismerőse jött hozzánk egy krémért....
Mi nem ismerjük a nőt, most láttuk először..
Amikor ideért, párom a 13hós kislányunkkal a kezében ment ki! A nő köszönt, majd első kérdése utána az volt, hogy megfoghatja-e a babát?????
Párom erre azt mondta, hogy "nem, ne haragudj, de most látjuk egymást először, és nem adom vadidegen kezébe a gyerekem..." -mindezt kulturált hangnemben, de a nő húzta a száját...
Számunkra felfoghatatlan, hogy ezt sokan mégis hogy gondolják???? már nem egyszer fordult elő...
anyós nem értett velünk egyet, hiszen ő ismeri (de nem barátja, rokona, csak egy ismerős akivel 1-2x beszélt)
Őszintén szólva kislányunk még az egy-két havonta látott rokonokkal is távolságtartó, lassabban oldódó személyiség és amikor lerohanják a családtagok, megijed, sír!!! Fél óra-órán belül mindig feloldódik és utána már szívesen játszik, elvan másokkal is, de az első percekben nem! de szerintünk ez így normális!!!
Vagy tévedünk??? és "túlaggódjuk" a dolgot?? már egy páran tettek ezért megjegyzést nekünk..
Nektek mi a véleményetek??
ez gyerek függő nekem mind a 3 olyan aki első percben mosolyogva megy a másikhoz akár felnőtt akár gyerek
mindegyik nagyon közvetlen barátságos jó kapcsolatteremtő születése óta
ellenben az uncsi tesók nem ilyenek még a gyerekeimmel is távolságtartók pedig havonta látogatjuk egymást, nyaraltak már nem is egyszer együtt, de mégis ....
de tény h meg kell kérdezni, és ha, nem a válasz akkor el kell fogadni
Szerintem túlreagálod, egész életében hiába akarod nem fogod tudni a széltől is óvni.
Gondolom a nagymamához sem gyerekrablók járnak.
En meg azt sem szeretem, ha csaladtag kezeben van. XD
Na en jol leorditottam volna a fejet, azt hiszem neki is, meg anyos pajtasnak is.
"Na en jol leorditottam volna a fejet, azt hiszem neki is, meg anyos pajtasnak is."
Nem csodálom, hogy utál az anyósod. A tisztelet azért meg kellene adni.
De ha beengeditek a lakásotokba,akkor a gyereket (aki már nem is kisbaba),miért ne foghatná meg?
Lehet pont azért "félős",mert nem adjátok oda "idegen" kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!