Olvastátok? Eddig is figyeltem a gyerekekre, de ezek után mégjobban fogok.
Vigyázzatok a gyerekeitekre!
Két napja, vasárnap egy soroksári multiban jártunk férjemmel és az ötéves lányunkkal. A könyveket nézegettük, a lány a sor elején, én kb. 5m-re, férjem a másik oldalamon kissé távolabb. Lányunk folyamatosan beszélt hozzám, kommentálta a könyveket. Kis idő után arra figyeltem fel, hogy csend van. Körbenéztem és nem láttam a gyereket. Kirohantam a sor végére, férjem a másik végére, kiabáltuk a gyerek nevét, rohangáltam föl-le, gyerek sehol. Odalépett egy fiatal srác és mondta, hogy látott egy férfit egy kislányt vezetni a kijárat felé. Rohantunk a kijárat felé, az ember akkor lépett ki a gyerekkel a bevásárlórész kapuján. Kiabáltuk lányunk nevét, erre a férfi elengedte a gyerek kezét, aki odafutott hozzánk zokogva. Vele voltunk elfoglalva, mire felnéztünk az embert nem láttuk.
Nagyon gyorsan történt az egész, szerencsénk volt, hogy pont ott volt egy ember, aki látta a párt és szólt nekünk. Nagyon figyeljetek a gyerekre, nem volt több, mint fél perc, amíg nem figyeltem a lányra!
Bazzeg, ez ugyanúgy hoax, mint ahogy a nagyapát megtalálták a Tesco wc-ben tükörsimára borotvált heregolyókkal.
Az emberek meg bedőlnek minden hülyeségnek. Legközelebb nézd meg: Van forrása a levélnek? igen? Lenyomozható? igen? Utánakérdezhető? Igen
Ha bármelyik kérdésre nem a válasz akkor hoax .
Sajnálom, ijesztő lehetett.
Tegyetek feljelentést mindenképp, mert mással is megtörténhet. Az áruházakban vannak felvételek, azonosítható lesz a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!