Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olvastátok? Eddig is figyeltem...

Olvastátok? Eddig is figyeltem a gyerekekre, de ezek után mégjobban fogok.

Figyelt kérdés

Vigyázzatok a gyerekeitekre!

Két napja, vasárnap egy soroksári multiban jártunk férjemmel és az ötéves lányunkkal. A könyveket nézegettük, a lány a sor elején, én kb. 5m-re, férjem a másik oldalamon kissé távolabb. Lányunk folyamatosan beszélt hozzám, kommentálta a könyveket. Kis idő után arra figyeltem fel, hogy csend van. Körbenéztem és nem láttam a gyereket. Kirohantam a sor végére, férjem a másik végére, kiabáltuk a gyerek nevét, rohangáltam föl-le, gyerek sehol. Odalépett egy fiatal srác és mondta, hogy látott egy férfit egy kislányt vezetni a kijárat felé. Rohantunk a kijárat felé, az ember akkor lépett ki a gyerekkel a bevásárlórész kapuján. Kiabáltuk lányunk nevét, erre a férfi elengedte a gyerek kezét, aki odafutott hozzánk zokogva. Vele voltunk elfoglalva, mire felnéztünk az embert nem láttuk.

Nagyon gyorsan történt az egész, szerencsénk volt, hogy pont ott volt egy ember, aki látta a párt és szólt nekünk. Nagyon figyeljetek a gyerekre, nem volt több, mint fél perc, amíg nem figyeltem a lányra!

2013. jún. 13. 10:17
1 2 3
 11/29 acelsziv ***** válasza:
100%

Bazzeg, ez ugyanúgy hoax, mint ahogy a nagyapát megtalálták a Tesco wc-ben tükörsimára borotvált heregolyókkal.

Az emberek meg bedőlnek minden hülyeségnek. Legközelebb nézd meg: Van forrása a levélnek? igen? Lenyomozható? igen? Utánakérdezhető? Igen

Ha bármelyik kérdésre nem a válasz akkor hoax .

2013. jún. 13. 10:41
 12/29 A kérdező kommentje:
igen,van forrása a levélnek.A posztoló ismerősei,is hozzászóltak
2013. jún. 13. 10:50
 13/29 Nanamia válasza:
62%
Azzal a hozzászólóval egyet értek, aki írta, hogy nem lesi, hol lapul a farkas... Tényleg jogos, ne olvass ilyen híreket, hogy még véletlenül se vonzd be. Amúgy az én lányom most lesz 4 éves a nyáron és idegenekkel már úgy kezdi, hogy nagy hangon megkérdezi: "Te kivagy, mi a neved? Én nem ismerlek."
2013. jún. 13. 11:01
 14/29 acelsziv ***** válasza:
100%
Hah. És ez a posztolóval történt meg, vagy ő is csak kirakta? Mert, ha én kirakok valamit és az ismerőseim hozzászólnak az még nem bizonyít semmit.
2013. jún. 13. 11:01
 15/29 anonim ***** válasza:
55%

Sajnálom, ijesztő lehetett.

Tegyetek feljelentést mindenképp, mert mással is megtörténhet. Az áruházakban vannak felvételek, azonosítható lesz a férfi.

2013. jún. 13. 11:04
 16/29 A kérdező kommentje:
igen,a posztolóval történt meg.
2013. jún. 13. 11:05
 17/29 anonim ***** válasza:
Ja, most olvastam a kommented, hogy mással történt. A feljelentést akkor is meg kell tenni!
2013. jún. 13. 11:05
 18/29 acelsziv ***** válasza:
és belinkelnéd ide a bejegyzést?
2013. jún. 13. 11:11
 19/29 anonim ***** válasza:
És mit mondott a gyerek, mivel csalta ki? Azért egy 5 évest nem olyan egyszerű.
2013. jún. 13. 11:13
 20/29 acelsziv ***** válasza:
2013. jún. 13. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!