Ti már átmeneti cipőt adtok a gyerekekre ilyen jó időben? Itt 2 napja 10 fok. Felett van a hőmérséklet.
Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 08:03
1/13 anonim válasza:
Nálunk nincs még annyira jó idő meg vmi állandóan esik úgyhogy még csizma, de már alig várom hogy végre eltehessem, idén szörnyen unom a telet. Mondjuk csizmájuk is 2 van az egyik vastag bélelt hófogós stb. a másik vékonyabb , ilyenkor nyilván a vékonyabbat adom.
2/13 anonim válasza:
Még bakancsot hordanak. Én is.
3/13 anonim válasza:
Ha olyan az idö akor cipöt teszek ki a fiaimnak,ma cipöbe mentek ,én is .
4/13 A kérdező kommentje:
Ilyen jó idõben??
2013. febr. 25. 08:40
5/13 anonim válasza:
1 vagyok mondom felénk nincs olyan jó idő tegnap reggelig még hó volt mára elolvadt tiszta merő sár latyak víz minden, ebben sportcipőben jól néztek volna ki mire oviba érünk.
De amúgy ha nem lenne latyak akkor is korainak érezném, majd ha már egy két hete tartósabban 10 fok lenne vagy akörül akkor lecseréljük sportcipire vagy bőrcipőre.
6/13 anonim válasza:
Nálunk 5 fok van most. Tegnap 9 fokot is mutatott a hőmérő. De még bakancsot adok a gyerekeimre és télikabátot is. Ez még nem az az igazi tavaszi 10 fok. Pénteken még nálunk is hó esett egész nap, szombaton meg szakadta az eső. A levegő még nincs annyira felmelegedve, mert 1-2 napig 5-10 fok van. Ráadásul pont ezt a hőmérsékletet imádja az influenzavírus, egy jó kis cipőbeázás nem hiányzik, még a talaj se olyan, mintha 2 hete 10 fok felett lenne a hőmérséklet.
7/13 anonim válasza:
Nem adok még átmeneti cipőt. Nálunk sincs olyan hű de jó idő, főleg reggel. Lehet hogy napközben felmegy a hőmérséklet de most olyan 4-5 fok van. Az én lányom még csizmában ment a bölcsibe.
8/13 anonim válasza:
Nálunk sincs 6 foknál több, ráadásul napokig szakadt az eső is. Szóval még bakancsban vannak a gyerekek.
Arról nem is beszélve, hogy reggel még hűvösebb van.
9/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezt elcsesztem :/
2013. febr. 25. 09:17
10/13 anonim válasza:
Tegnap reggel nálunk 4,5 fok volt, ma is csak 6, mára merő latyak lett minden a tegnapi hó nyomán. Mi még bakancsozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!