Gyerekekre létezik olyan hogy BMI, tehát ahol testmagasság összefüggésében látom hogy a súlya jó e?
Figyelt kérdés
A percentilen a 3 éves lányom súlya olyan soknak tűnik meg számomra is, de közben magas is, de azt valahogy sose nézik az orvosnál vagy védőnőnél vagy múltkor az oviban volt mérés. 16.5 kg. Az tényleg olyan rettenetesen sok 3 évesen? 103 cm.2013. jan. 1. 20:27
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem vészes, ha ilyen testalkatú.
2/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
na igen beírtam ide de a range-t nem tudom tehát oké hogy ez most normált ír de mi a tól-ig határ vajon? a fiam 118 cm 18 kg és 5 éves őt meg kórosan soványnak írja holott rá meg nem szokták mondani hogy soványnak tűnne.
2013. jan. 1. 20:47
5/6 anonim válasza:
A lányom novemberben volt 3, 97 cm, 13,40 kg. A védőnő szinte lecs...tt, hogy túlsúlyos a lányom, vissza kéne fogni, a cukor és liszt fogyasztást!
Viszont ha a kalkulátorba beírom az adatait, normál testsúlyúnak adja ki.
6/6 A kérdező kommentje:
Hú. Mit szólna akkor az én lányomra...
2013. jan. 2. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!