Ilyen létezik? Vagy jön a pocaklakó?
Október végén megjött a vérzésem ami jócskán belenyúlt a novemberbe is. Október 30-tól November 3-ig tartott.
És November 30.án(azaz a tegnap) kellett volna megjönnie.De nem jelentkezett.Akkor az előző vérzést belehet tudni annak hogy novemberbe volt és így majd decemberre kell várni.Mert így fordul arra hogy hónap végéről hónap elejére vált át.Vagy terhes vagyok? Melleim ugyan úgy fájnak mint ahogy kell.Semmi más nincs.
Remélem értitek hogy mit akarnék kinyögni. :D Köszönöm a válaszaitokat előre is.
Szerintem csak késik, adj még neki 5 napot.
Majf írj hogy mi volt.
Az, hogy melyik hónapban van meg épp a mensid az lényegtelen. A ciklusod napjainak száma számít! Ami általában úgy 26-32 nap. Nekem is október 30.-án volt meg utoljára, de november 26.-án már pozitívat teszteltem. Nekem 28.-án kellett volna megjönnie, a ciklusom 30napos. S mivel október 31-es volt, tehát ott volt még 2 nap, ezért 28.-án . Ha neked nov. 30-án kellett volna megjönnie, akkor 32 napos a ciklusod. Tesztelj 1-et már ki kell mutassa, ha összejött a pocaklakó.
üdv Lille
Na nem teszet, hanem: Teszt? :)
Lille
Hát ha végig védekeztetek, és nem magszakításos módszerrel, hanem pl gumival, és az nem szakadt ki, akkor csak azért mert nem jön attól nem lesz baba!! :O Akkor egészen másról lehet csak szó....
Lille
Nem megszakításos volt.Hanem gumi,és nem szakadt ki.Ezen csodálkozunk mi is. Most már érzem a hányingert.A mellem továbbra is hol fáj hol nem. De hason tudok aludni még.
Reggel tesztelek az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!