Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen létezik? Vagy jön a...

Ilyen létezik? Vagy jön a pocaklakó?

Figyelt kérdés

Október végén megjött a vérzésem ami jócskán belenyúlt a novemberbe is. Október 30-tól November 3-ig tartott.

És November 30.án(azaz a tegnap) kellett volna megjönnie.De nem jelentkezett.Akkor az előző vérzést belehet tudni annak hogy novemberbe volt és így majd decemberre kell várni.Mert így fordul arra hogy hónap végéről hónap elejére vált át.Vagy terhes vagyok? Melleim ugyan úgy fájnak mint ahogy kell.Semmi más nincs.

Remélem értitek hogy mit akarnék kinyögni. :D Köszönöm a válaszaitokat előre is.

2012. dec. 1. 00:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kb 4 hetes lehetek.Ha jól számoltam ki.Bár nem tudom mert akkor volt meg.És olyankor nem szoktuk csinálni.
2012. dec. 3. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha ne jutot be sperma, nem hiszem ,hogy terhes vagy... Mitől? :O

Lille

2012. dec. 3. 18:17
 13/17 A kérdező kommentje:

NA ez az. :s Na majd meglátjuk.

A múlt hónapba is késett 3 napot.Lehet reggelre megjön. Majd jelentkezem mi van. :D Köszi az eddigieket is.

2012. dec. 3. 18:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2012. dec. 9. 22:09
 15/17 anonim válasza:
Nah mi történt ?
2012. dec. 11. 15:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Lett volna.De elment. :(
2012. dec. 13. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Uh. Részvétem. :-(

Talán későn termékenyültél meg.

2012. dec. 13. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!