Olvastátok? Én nagyon meglepődtem, főleg a bébiétel cukortartalmán.
2013. máj. 24. 11:12
1/5 anonim válasza:
Nem lep meg, ezért is szeretek mindent én cisnálni, ismerősöktől beszerzett alapanyagokból...
2/5 anonim válasza:
már rég nem titok hogy egy cukor függő nemzedék nevelkedik a szárnyaink alatt
a virslitől elkezdve a szalonnán át nem találunk olyan terméket a boltban aminek a gyártását ne úgy kezdenék hogy végy több tonna cukrot
ez valakiknek megéri
de lehetünk tudatosak
3/5 anonim válasza:
William Dufty: Cukor blues
ajánlom mindenkinek könyvtárból beszerezhető
4/5 anonim válasza:
Kicsit fenntartással olvastam, ami a bébiételt és italt illeti. Igaz nem pont őszibarack-ananászt, de más ízesítésű Hipp bébiitalt szoktam venni és nincs benne egy gramm hozzáadott cukor sem. Nekem gyanús, hogy a gyümölcs természetes cukortartalmát számolták át kockacukorra. A Kecskemétit nem ismerem, de nehezen tudom elkpézelni, hogy ilyen mennyiségű hozzáadott cukrot tartalmazna. Ha legközelebb olyan helyen járok meg fogom nézni konkrétan ezt a két terméket is.
5/5 anonim válasza:
Engem nem lep meg... szörnyülködök, de igazából én is észreveszem (észrevettem, soha többé nem vettem) bizonyos termékekben az iszonyatos cukormennyiséget. Próbálom az arany középutat megtalálni saját magam, de főleg a gyerekek étrendjében. A kávémat is pl van hogy cukorral, van hogy anélkül iszom. A Danone joghurtot meg a zacskós kakaót meg már azelőtt utáltam, hogy gyerekem lett volna, mert borzasztóan édes. Ugyanígy vagyok az üdítőkkel, egyéb műkajákkal. Néha kimondottan jól tud esni, de alapvetően utálom őket. Bébiételekkel is kísérleteztem, nagyon kevés maradt, amit még mindig adok a kicsiknek, pont azért, mert észre lehet venni, ami csöpög a cukortól, vagy épp alig látott zöldséget, csak a kukoricadara meg a keményítő tartja össze. Kiábrándító sajnos. Viszont ha az ember egy picit otthon van a kertben meg a konyhában, akkor az nagy előnyt jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!