Ha egy wellness szálló kínálatában benne van, hogy van a picik részére üveges bébiétel, akkor azért kellhet fizetni?
Nemsokára egy olyan szállodába megyünk, ahol elvileg van bébiétel, viszont nekem nem egyértelmű,hogy ingyenes-e vagy térítés ellenében lehet venni belőle!
Csak nem tudom,hogy itthonról mennyit vigyek!
Köszi!
Csak azért nem tudom eldönteni, mert ugye nekünk, felnőtteknek sem kell külön fizetni az ételért, benne a félpanziós árban!
De akkor majd rákérdezek!
Jobb helyeken ugyanúgy kiteszik a svédasztalra, mint a többi ételt. Persze az a biztos, ha megkérdezed. Mondjuk nagy választék nem szokott lenni ilyenekből.
Megkérdezhetem melyik szálloda? Csak kíváncsi vagyok.
Kérdezd meg a szállót. Többnyire úgy tapasztaltuk, hogy kiteszik azokat is a pultra, mint a felnőttes kajákat, olyan svédasztal szerűen és akkor azt veszed el amelyiket a kicsid megeszi. Viszont egy-két helyen láttam már úgy is, hogy külön volt tartva és fizetni kellett érte, kb olyan bolti áron.
De tényleg a legegyszerűbb ha rákérdezel.
Köszi!
Szerintem sem fizetős, bár mindegy is, mert ha ugyanannyiba kerül, mint egyébként, akkor megvenném neki ott!
Egyébként ez van a leírásban:
"Büféasztalunk választékát úgy állítottuk össze, hogy gyermekeik is megtalálják a nekik legínycsiklandóbb falatokat! Piciknek baby ételekkel, etetőszékkel, nagyobb gyermeklétszámnál elkülönített családi sarokkal kedveskedünk!"
Ebből gondolnám,hogy nem fizetős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!