Hány hónapos babával voltatok először úgy wellness hétvégén, hogy élveztétek is?
2 éves volt, és szuperül éreztük magunkat. Sokat pancsolt, jól aludt, nagyon élvezhető, pihentető hét volt.
Azért ez erősen gyerekfüggő. Van olyan ismerősünk, akinél 3 éves a kislány, de sehova nem tudnak menni, mert a kislány csak otthon alszik. Én paráztam, mert egy nagyon aktív kis manók van, de mivel sokat volt vízben így rendesen lefárasztotta magát. :) A lényeg, hogy bababarát legyen a szállás, mert az sokat számít, hogy kiemelten figyelnek a kisgyerekes vendégekre.
A fiam 17 hónapos volt. Jól éreztük magunkat. A kisfiam sokat fürdött, jól evett és jól aludt. Nem volt semmi gond.
9 hónapos volt amikor már nyaralni mentünk Horvátországba. Azt is élvezte a fiam is és mi is.
3 db másfél éves lurkóval voltunk idén nyáron 1 hetet welness-szállóban nyaralni, hát nem mondom, hogy nem fáradtabban jöttünk haza, mint ahogy elmentünk, de nagyon élveztük. Amikor ebéd után aludtak a gyerekek, én akkor mentem el úszni, szaunázni, addig a férjem is lepihent, este pedig tudtunk kettesben vacsorázni, beszélgetni, miután a gyerekeket letettük aludni este. Persze ehhez az kellett, hogy a gyerekek külön szobában voltak.
SZerintem kb. 7-8 évesek lesznek legalább, amire már nekünk is kikapcsolódás lesz a nyaralás velük, addig inkább figyelés ezerrel minden percben.
Mármint a baba élvezte "úgy igazán"vagy mi?
8 hónapos volt,mikor először mentünk wellness hétvégére,mi már akkor is élveztük,a kicsi is,de még nem volt az igazi,legutóbb mikor voltunk,akkor másfél éves volt,már ő is teljesen oda meg vissza volt tőle,alig bírtuk kirángatni a vízből,nagyon pörgött.
Amúgy mi mindig barátokkal megyünk,így ha férjemmel úsznánk vagy szaunáznánk közösen,addig ők vigyáznak a lányunkra.
Mi voltunk amikor 4 hónapos volt, meg most, amikor 10 hónapos volt.
Hát azért volt különbség a kettő között!:) Amikor kisebb volt, fürdött, evett, aludt. Most azért már ugye kevesebbet aludt, aktívabb volt, ami nem baj, csak így nyilván kevesebbet tudtunk úgy igazán pihenni.
De nagyon jó volt, tavasszal is visszük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!