A mamával aludjon a wellness hétvégén vagy velünk?
Anyósomat visszük magunkkal wellnesselni.
Nem bébisitterkedni, hanem mert vagy 4 éve nem volt sehol még két napra sem, mi meg most úgy alakult,hogy megtehetjük, hogy elvigyük.
Viszont ma mondta,hogy szeretné,ha a 8 hónapos babánk vele aludna éjjel.
Nem akarom megbántani, de én annyira nem szeretném, viszont a férjem szerint legalább kialudhatnánk normálisan magunkat.
De azt sem akarom,hogy anyós azt érezze,hogy felügyelni visszük el, mert tényleg nem!
Vele aludjon a pici vagy ne?
Ha ezt akkor kérdezed, amikor 8 hónapos volt a lányom, biztosan azt írom, hogy veletek aludjon. De azóta eltelt pár év, és most már tudom, semmi baj nem lesz, ha egy kicsit a mama vigyáz rá, pláne éjjel. Ő ajánlotta fel, így nem lesz számára teher, ti pedig örülhettek egy kicsit egymásnak a férjeddel. Mellesleg úgyis a közeletekben lesznek, ha bármi probléma adódna; nem otthon hagyod a babát!
Szóval örülj ennek és lazítsatok!! :)
Kel még éjjel a pici? Mert ha nem, akkor nyugodtan elfogadhatod a Mama ajánlatát. Nektek is jót tesz majd.
Nekem a 21 hónaposom éjszakánként felsír és teázik, de a nyaraláson anyukám bevállalta, hogy inkább ő alszik vele egy szobában, hogy én tudjak pihenni. Viszont a mama simán aludt tovább, mikor a lányom már nyűglődött, úgyhogy az lett a vége, hogy én járkáltam át így is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!