Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mamával aludjon a wellness...

A mamával aludjon a wellness hétvégén vagy velünk?

Figyelt kérdés

Anyósomat visszük magunkkal wellnesselni.

Nem bébisitterkedni, hanem mert vagy 4 éve nem volt sehol még két napra sem, mi meg most úgy alakult,hogy megtehetjük, hogy elvigyük.

Viszont ma mondta,hogy szeretné,ha a 8 hónapos babánk vele aludna éjjel.

Nem akarom megbántani, de én annyira nem szeretném, viszont a férjem szerint legalább kialudhatnánk normálisan magunkat.

De azt sem akarom,hogy anyós azt érezze,hogy felügyelni visszük el, mert tényleg nem!

Vele aludjon a pici vagy ne?

2012. aug. 13. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ő felajánlotta ,akkor miért ne? Igaza van a férjednek,legalább ti is tudtok végre aludni,vagy bármi mást.Szerintem nyugodtan aludjon a mamával
2012. aug. 13. 09:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Én megengedném. Gondolj bele, jobb a békesség. a gyereknek nem lesz baja, anyósod boldog lesz, férjed boldog lesz mert jót alszik és összebújhat veled. Azt a pár napot szerintem te is kibírod. Engedd meg.
2012. aug. 13. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ő ajánlotta fel,és nem te kérted,szóval ez nem számít lepasszolásnak.Nyugodtan aludhat a mamával,ha nem alakul jól,akkor visszahozza,vagy a következő éjszakát már veletek tölti.Persze,függ attól is mennyire van a mamához szokva,nálunk pl ez nem volt gond.
2012. aug. 13. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a mama felajánlotta, akkor én is azt mondom, hogy aludjon vele. Még az se biztos, hogy a kicsi akar vele aludni, akkor meg nincs miről beszélni ugye?
2012. aug. 13. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem a babadtol tedd fuggove. En hiaba akarnam, hogy az en 8 honaposom a mamaval aludjon, nem tudna megnyugtatni, ha ejjel kel. Szoptatni meg plane nem. Ha a babadat anyosod ejjel vissza tudja altatni, akkor hagynam.
2012. aug. 13. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ezt akkor kérdezed, amikor 8 hónapos volt a lányom, biztosan azt írom, hogy veletek aludjon. De azóta eltelt pár év, és most már tudom, semmi baj nem lesz, ha egy kicsit a mama vigyáz rá, pláne éjjel. Ő ajánlotta fel, így nem lesz számára teher, ti pedig örülhettek egy kicsit egymásnak a férjeddel. Mellesleg úgyis a közeletekben lesznek, ha bármi probléma adódna; nem otthon hagyod a babát!

Szóval örülj ennek és lazítsatok!! :)

2012. aug. 13. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Kel még éjjel a pici? Mert ha nem, akkor nyugodtan elfogadhatod a Mama ajánlatát. Nektek is jót tesz majd.

Nekem a 21 hónaposom éjszakánként felsír és teázik, de a nyaraláson anyukám bevállalta, hogy inkább ő alszik vele egy szobában, hogy én tudjak pihenni. Viszont a mama simán aludt tovább, mikor a lányom már nyűglődött, úgyhogy az lett a vége, hogy én járkáltam át így is... :)

2012. aug. 13. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!