Tudtok nekem ajánlani olyan wellness hotelt, ahol egy 3 éves gyerek jól érezné magát?
Tehát legyen benne belső gyerekmedence (mindenképp belső) esetleg csúszdával, játszótér vagy játszószoba, hasonlók.
Linkelhettek is. Köszönöm.
Köszi szépen. Sajnos az első kettőnél már szilveszterre nincs hely, pedig tényleg jók lennének. Későn kaptunk észbe. :-(
A sárvárinál hogy van? Ott a hoteloknak általában nincs saját wellness részlegük, hanem a nagy gyógyfürdőbe kell átmenni? Az kb mennyire van a szállodától?
A hotel recepciója mellett közvetlenül van a bejárat.
Mindenki fürdőköntösben megy. Egyáltalán nem kell elhagyni az épületet.
Nagyon szuper volt.
A recepción bejelentkezéskor kaptunk egy "karórát", ami az ingyenes belépést biztosította.
5-ös vagyok.
Pénzt sem kell magadnál tartanod, mert a fogyasztást(büfé,étterem stb...)az "óra lepittyentésével" a szobához írják.
A hotel is gyönyörű, a wellnes szuper, a személyzet kifogástalan. Tehát Én csak jókat tudok róla mondani.
Shiraz Hotel - Egerszalók
Bambara Hotel - Felsőtárkány
Zalakaros Karos-Spa
Kehidakustány Kehida-Thermál Hotel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!