Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olvastátok? Eddig is figyeltem...

Olvastátok? Eddig is figyeltem a gyerekekre, de ezek után mégjobban fogok.

Figyelt kérdés

Vigyázzatok a gyerekeitekre!

Két napja, vasárnap egy soroksári multiban jártunk férjemmel és az ötéves lányunkkal. A könyveket nézegettük, a lány a sor elején, én kb. 5m-re, férjem a másik oldalamon kissé távolabb. Lányunk folyamatosan beszélt hozzám, kommentálta a könyveket. Kis idő után arra figyeltem fel, hogy csend van. Körbenéztem és nem láttam a gyereket. Kirohantam a sor végére, férjem a másik végére, kiabáltuk a gyerek nevét, rohangáltam föl-le, gyerek sehol. Odalépett egy fiatal srác és mondta, hogy látott egy férfit egy kislányt vezetni a kijárat felé. Rohantunk a kijárat felé, az ember akkor lépett ki a gyerekkel a bevásárlórész kapuján. Kiabáltuk lányunk nevét, erre a férfi elengedte a gyerek kezét, aki odafutott hozzánk zokogva. Vele voltunk elfoglalva, mire felnéztünk az embert nem láttuk.

Nagyon gyorsan történt az egész, szerencsénk volt, hogy pont ott volt egy ember, aki látta a párt és szólt nekünk. Nagyon figyeljetek a gyerekre, nem volt több, mint fél perc, amíg nem figyeltem a lányra!

2013. jún. 13. 10:17
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Azért nem semmi, hogy mik vannak...
2013. jún. 13. 10:19
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
És a kislány csak úgy szó nélkül ment vele? Azért 5 évesen nem olyan kicsik már...
2013. jún. 13. 10:21
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Úristen...

Jeleztétek az esetet, hogy nézzék vissza a kamerák felvételeit?

4/29 anonim ***** válasza:
Ez durva. Nekem a kolleganőm lánya kolbászolt el egy tescoban. Rögötn szólt a biztonságiaknak és azonnal lezárták az összes kijáratot épp azért ha ilyen van. Szerencsére nekik csak elkolbászolt a kislány pár sorral odébb és nem az volt hogy bárki el akarta volna csalni. Szerencsétek van hogy nem lett baj. Szörnyű belegondolni.
 5/29 anonim ***** válasza:
67%
Na pontosan ezért vannak melletteim a gyerekek a boltba, nem hagyom őket "kolbászolni".
2013. jún. 13. 10:24
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb koromban én rendszeresen eltűntem, elkolbászoltam a boltokban, mert körülnéztem, épp nem láttam a szüleimet, elindultam őket megkeresni vagy csak érdekelt valami. Mindig meglettem biztonságiak, boltlezárás nélkül. :) Ez, hogy elcsalják kissé durva..hál istennek nem lett komolyabb baj.
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden bokor mögött farkast sejtenék már begolyóztam volna.

Nem vagyok paranoiás.

Van bennem egy egészséges féltés, de nem élem úgy a mindennapokat, hogy vizslatva figyelem honnan jön a veszély.

Ne olvass ilyen híreket, nyugodtabb lesz a te életed is.

8/29 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem velünk történt facebookon van fent.Csak nem akartam belinkelni.
2013. jún. 13. 10:25
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen sztori van. Főleg körlevelekben olvasni, gondolom azért van igazság alapja. Oda kell figyelni, sok a beteg/gonosz ember...
2013. jún. 13. 10:25
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni, hogy ennek és az ehhez hasonló sztoriknak, amiket megosztanak, terjesztenek, mennyi is a valóságalapjuk, mi a céljuk. Ha ennek az, hogy figyeljünk a gyerekekre akkor oké. De több pont érthetetlen: van egy 5 éves kislány a szüleivel a boltban (tőlik pár lépésre). Egy 5 éves mint már írták, nem kisgyerek, ha mondták neki, ha nem, csak van annyi "esze", hogy nem indul el kézenfogva egy idegennel. Mint írják, egy pillanat alatt történt. Mit mondhatott egy pillanat alatt a férfi, amire a kislány hopp, elindult? Ráadásul suttogva mondhatta, hisz a szülők ott álltak...Egy perverz, pedofil nem valószínű, hogy egy zsúfolt, telikamerázott áruházban fog "áldozatokat" gyűjteni, hisz lebukhat. Az, hogy a kislány se nem szólt, esetleg nem sikított, vagy szólt a szüleinek, hogy megy valahova, nevelés kérdése. Alap, hogy szólok, ha megyek valahová. De az is alap, hogy nem állunk szóba idegenekkel (ily módon). Ha valóban megtörtént, akkor persze durva, de azt sem lehet, hogy feszt a gyereket figyeljük, nem hagyunk neki szabad mozgásteret, mert megyünk mellette, fogjuk a kezét...figyeljünk rájuk persze de ésszel.
2013. jún. 13. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!