Normális ha így érzek?
Előszöris gratulálok a babához! Teljesen normális, hogy ezen kattogsz, én ezt minden terhességemnél eljátszottam:) Aztán minden megoldódott, mindhárom gyereket ugyanannyira nagyon-nagyon szeretem. Ezeket az érzéseket azok a fránya hormonok okozzák:)
Kitartást és boldog babvárást!
ez szerintem gyönyörű, gratulálok nektek! Én is most várom első babánkat, és gyakran eszembe jut, hogy ha majd megszületik a második, őt is szeretni fogom-e? Tudom, még az első sincs meg, de azért ha minden jól megy legalább egy másodikat szeretnénk. Szóval szerintem igenis normálisak ezek az érzések, nyugi!
36h km
Én is aggódtam a másodiknál, és szerintem sokunkban feljön ez a kérdés. De megoldódik az ügy: imádom a fiaimat.
Mellesleg nekem van egy ismerősöm, ahol örökbefogadás után ikrekkel lett terhes az anyuka, s nincs ezen a téren se gondjuk.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!