Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Mi a véleményed arról, ha valaki 2 gyerek után,28 évesen elkötteti magát?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy semmi közöm/zünk hozzá, saját egyéni döntés.
2013. jún. 10. 14:24
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
És jött a gonosz troll és jól lepontozott mindenkit.
2013. jún. 10. 15:02
 13/16 anonim ***** válasza:
11.vok,igen, vki csak pontozni jár ide.Pedig mindenki csak a véleményét mondja el. Én nem is értem ezt a pontozást, minek ez, mire jó ez? Én nem is szoktam pontozni....
2013. jún. 10. 15:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Igazából semmi,mert nincsen közöm hozzá,de én nem tenném.Az elsőt 26,a másodikat 29 évesen szültem,akkor nem szerettem volna többet,ehhez képest 35 évesen terhes vagyok a harmadik babánkkal.Szóval saját példámból is kiindulva,még bármi lehet,de saját döntés.
2013. jún. 10. 15:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha teljesen biztos benne, hogy nem szeretne több gyermeket, akkor jól döntött.

Én a 3. gyermekünk születésekor elköttetem magam. Az lesz a 3. császárom, többet biztosan nem vállalok be, és így legalább védekezés gondjaink sem lesznek. 36 évesen gyógyszert nem szeretnék szedni, a spiráltól félek. Eddig óvszerrel védekeztünk, de nem szeretnék a klimaxig óvszerér futkozni.

2013. jún. 11. 08:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Megkérném hogy várjon,míg nekem is összegyűlik rá a pénz,hogy együtt vágjunk bele :-)

Az Ő dolga.

Bár ez sem 100%-os védettség,de én is szeretném magam elköttetni! (4 gyermek)

2013. jún. 11. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!