Van aki gondolkodott azon 3 gyerek után, hogy elkötteti a petevezetékét? Nem vagyok határozott ebben a kérdésben, de nagyon visszeres lettem, ill. nem akarunk 4 gyerköcöt már.
Tudja valaki, hogy mennyibe kerül most egy ilyen műtét, ha nem császárral szülök?
Azt értem ezalatt, hogy szülés után külön műtét lenne.
Csak akkor kötesd el magad ha 1000% hogy nem merül fel a 4,gyerek kérdése.
És azt hiszem hogy kell várni fél évet, mint gondolkodási időt is!
Köszönöm gyors válaszodat!
100%, h nem vállalok több gyermeket, nagyon megviselt ez a mostani.
A lábam nagyon visszeres lett, az érsebészeten kaptam rá kompresszios harisnyanadrágot is, majd meg kell műtetnem, . :(
Sajnálom hogy műteni kell:(
De kérdezd meg a dokid, ő biztos pontosabb infót tud majd adni...
A laparoszkópos sterilizáció valóban egy napos kórházi bentlétet igényel, ha egy hétre akarják Önt befektetni, akkor lehet, hogy nem laparoszkópos megoldásban gondolkodnak. De, ha egy tanácsot elfogad, ragaszkodjon a laparoszkópiához.
Ezt találtam:)Hogy mennyibe kerülhet?Passz!
Én is ezen gondolkodom már egy ideje.
Én is a 3. babámat várom, 32 éves vagyok. Többet tuti nem szeretnénk.
Még nem kérdeztem meg a dokit, lassan rászánom magam.
Én különböző árakat olvastam, tól függően-volt akinek ingyen megcsinálták volt akinek 60 e ft-ot kellett fizetnie...
Kb. ennyit találtam én is (meg a feltételeket, 35 éves kor v. 3. gyerek).
Köszi mindenkinek!
Még idegenkedek ettől a beavatkozástól.
Én is hallottam 30-90ezer közötti tarifát és azt is hogy ingyen megcsinálta a nődoki valakinek.
Majd rákérdezek ha megyek ultrahangra a legifjabb/leendő gyerköcömmel. :)Szép babavárást kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!