A terhesség okozta súly és pocak miatt félek, hogy nem teszem már a páromnak. Hogy küzdjem le?
Figyelt kérdés
Imádom a babámat, gyönyörű pici, nem cserélnék senkivel. A párom nagyon boldog, imádja a babát, szeret engem is, mert mondja is, és mutatja. De mikor belenézek a tükörbe, és ... maradt rajtam súlyfelesleg, de főleg a hasam nagy és lóg, rondának, undorítónak látom magam. Tegnap voltunk sétálni hármasban, én meg ahelyett, hogy büszkén sétáltam volna a gyönyörű gyerekemmel, és a jóképű párommal, azon agyaltam, hogy mások milyen csinosak, én meg milyen formátlan vagyok a nagy hasammal. Este már azon agyaltam a kádban, hogy a férjem is biztosan látja milyen ronda vagyok, és mi lesz ha vékony, csinos nők után kezd majd nézegetni, és én egyedül maradok a babával. Tudom, hogy butaság, de nem tudom magam ezen túltenni. Persze már diétázom és sokat mozgok, de nem 2 nap mire az ember újra vékony lesz.2013. jún. 10. 09:36
1/3 anonim válasza:
:(( tudom mit érzel. Én a szoptatás alatt szedtem fel kg-kat, és ugyanigy érzek mint te.nem tudom mi a jo megoldás mert 1 éves a lányom és még mindig dagadt vagyok.
2/3 anonim válasza:
Igaz, én csak 12 éves vagyok és nem értek az ilyenekhez, szerintem ha a férjed igazán szeret, nem fog elhagyni. De ha zavar, fogyj le, és akkor minden tuti lesz. :) tudom, hogy a fogyás nem megy 1 nap alatt,de 1 év alatt simán, és megint lehet minden a régi
3/3 anonim válasza:
Kérdező nyugi lefogsz tudni fogyni, csak idő kell és sok torna. Van férj aki imádja a feleségét, szülés utáni alakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!