Tennétek fel 12 hetes pocis képet?
Figyelt kérdés
Tudom,páran biztos leszólnak,de olyan jó lenne hasonlítgatni! :-)2013. jún. 5. 19:35
1/8 anonim válasza:
Sajnos képem nincs, és nézni se lenne mit mert, nekem 12 hetesen semmi sem látszott. Most 16 hetes vagyok, és ha nagyon nagyon nagyon nézem végre látszik valami, de még nem az a méret, hogy a villamoson bárkinek is eszébe jusson a helyet átadni, sőt még nekem kell felugrálnom mint fiatal.
2/8 anonim válasza:
nálam ugyanez van, eleve meglehetősen husis vagyok, szóval semmi nem látszott még 12 hetesen. Most 15 hetes vagyok és most már azért mintha lenne ott egy nagyobb hupli... sajnálom.
3/8 A kérdező kommentje:
Semmi gond...csak összehasonlításképpen szerettem volna látni néhány képet. Most vagyok 12 hetes és ami látszik,az már tuti,hogy a baba miatt van. Átlagos testalkatom van, se nem nádszál, se nem husi...Azért köszönöm, hogy írtatok! .-)
2013. jún. 5. 19:43
4/8 anonim válasza:
1 vagyok. Én is átlagosnak mondanám magamat 165cm és 62 vagyok most 16 hetesen 60-ról indultam.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
12 hetesen konkrétan lapos volt a hasam,3 kg mínuszban voltam a hányás/étvágytalanság miatt. 16 hetesen kezdett gömbölyödni,igazi terhes poci kb. 26 héttől volt. A végére dinnye lett. Holnap keresek neked 12 hetes képet :-)
7/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!