8 hetes uh-n már lehet kérni képet a babáról?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 11:49
1/10 anonim válasza:
Sztk és kórház függő.Nekem automatikusan adták a képet.Olvastam,hogy valahol még fizetni is kell érte és van ahol nem tudnak képet nyomtatni.
2/10 anonim válasza:
Nálunk 500ft,de adnak, bár egyszer azért nem kaptam,mert kifogyott a papír a gépből :(
3/10 anonim válasza:
Attól függ magán v nem. Magán automatikusan adja nem magán nálunk csak a kisebbségnek ad. Előttem lévő kapott a 12.héten (kisebbség) én már nem. Szerencse h magánhoz is jártam és először odamentem.
4/10 anonim válasza:
Nálunk is 500ft, de csak uh-n, sztk-ba nem adnak,
Amúgy 8 hetesen még csak petezsák van. 22 hkm :)
5/10 anonim válasza:
utolsó!
7 hetesen már 9 mm volt a baba.
6/10 anonim válasza:
Akkor bocsánat :)
Rosszul emlékeztem.
7/10 anonim válasza:
Nekem 8+2 naposan már 24mm volt a baba!! Nem minden magánorvos ad magától mert nekem kérnem kelet de ingyen adta (10000Ft ért csinálta az uh-t pofátlanság let volna ha a képért is pénzt kért volna) A korházban (nem magán) 2000Ft a kép ára. Mindenféleképpen jelezd az orvosnak ha kell kép.
8/10 A kérdező kommentje:
5-6 hetesen van petezsák.
Egyébként Debrecenbe a Kenézy kórházba megyek,remélem kapok képet,még ha fizeti kell is :)
2013. máj. 29. 13:10
9/10 anonim válasza:
Első vagyok.Én Sztk-ba jártam,nem vagyok kisebbségi.Itt természetes,hogy adnak.Meg kéne néznem,hogy az a kimaradt menzeszemnél amikor mentem csinált-e,de 7hetes felvételem van az biztos.Ha jól emlékszem még előtte az ovumról is készült felvétel :-) Mintha megmutattam volna valakinek,hogy ebből lesz a babánk :-D
10/10 anonim válasza:
Intézményfüggő....és orvosfüggő...
Az én kisfiamról az első kép egy 7hetes. A doki uh-val állapította meg a terhességet, azt mondja: "na itt van-e!!!" kinagyította a képernyőn. Megvárta hogy felöltözzek, és a telefonommal csinálhattam egy fényképet. (sima uh volt képnyomtató nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!