A 18. heti UH-n lehet kérni képet a babáról? És ha igen, az plusz pénzbe kerül?
Figyelt kérdés
Az István kórházba megyek.2012. márc. 13. 09:51
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és még egy kérdésem lenne, mert most kértem időpontot tőlük. A dokim azt mondta tegnap h már rég el kellett volna mennem mert elnézte a terhességi hetemet, oda adta a beutalót és azt mondta, menjek minél előbb. Viszont csak jövő hét csütörtökre tudtak időpontot adni, március 15 miatt. Ez nem késő?
2012. márc. 13. 10:02
2/5 anonim válasza:
És azt mondta, hogy mennyivel számolt el?
amúgy a genetikai UH legoptimálisabb ideje a 19. hét, nekem ezt mondta a szonográfus. De ha később kicsit, szerintem az sem gond. Ha hamarabb, akkor viszont nem mindent látnak, ami fontos.
Ennyi használható infóm van.
Amúgy, ha kértél időpontot, akkor egyszerűbb lett volna tőlük megkérdezni, hogy tudnak -e képet nyomtatni nem? és ha igen, akkor mennyiért?!
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű ész szerűbb lett volna tőlük megkérdeznem, de annyira bunkón válaszolgatott a nő akivel beszéltem h valószínűleg nem kaptam volna használható infót. Így meg nem akartam megkérdezni.
2012. márc. 13. 10:47
4/5 anonim válasza:
hívd fel újra :)
amúgy honlapjukat nézted?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem is tudtam h van honlapjuk! :-O
2012. márc. 13. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!