Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg pénzbe kerül már az uh?

Tényleg pénzbe kerül már az uh?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm ismerőse kismama és azt mondta neki, hogy nemrég volt uh-n és hogy már fizetni kellett érte, azt mondta, ezt most hozták be nemrég. Én ezt nem akarom elhinni, 4 hete én is voltam, akkor nem kellett fizetni, most is megyek a hét második felében, de nem tudom mire számítsak. Egyébként nem magánrendelésen volt, hanem sztk-n, Fehérváron a Várkörúton.
2011. júl. 5. 13:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kellett fizetnie, mert kért képet.
2011. júl. 5. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:

sztk-ban csak a fényképért fizetsz.

nálunk m.óvár.

azért fizeted a tb-t hogy ott ne keljen csak maszekon.

2011. júl. 5. 14:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Bp-n is csak a képért kell fizetni!
2011. júl. 5. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk semmiért nem kell fizetni, még a képet is kérés nélkül adják, ingyen.
2011. júl. 5. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
sztk-ban nem kell fizetni,csak ha kérsz képet! Lehet,hogy magán dokinál volt!
2011. júl. 5. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:

sztk-ba járok, és még soha nem kértek pénzt, pedig mindig kaptam képet :)

Bp. XXII. ker

2011. júl. 5. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Nálunk a rendelőajtóra ki van írva, hogy a kötelező 4 ultrahangért nem kell fizetni( terhesség megállapítása, 12., 18., 30.)a továbbiakban ha kér a kismama ultrahangot az 3000 ft.És aki nem a körzetbe tartozik, annak pedig minden ultrahangért fizetni kell.

Na most az ismerős vagy 4d-re ment, ami fizetős, vagy kért képet, vagy magán, vagy nem abba a rendelőbe ment ahova tartozik.Több lehetőség nincs :)

2011. júl. 5. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én dokim dokim 3-4 hetente csinál uh-ot, mindig ad képet és fizetni semmiért nem kell.
2011. júl. 5. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Lakcímkártya szerint én a 15.kerületi sztk-ba tartozom.

Tegnap voltam a 16. kerületi sztk nőgyógyászatán és ultrahangoztak is.Kértem képet,megkérdeztem hogy mivel tartozom és azt mondták,hogy semmivel.

Szóval ez szerintem rendelő kérdése,hogy hol kérnek és hol nem.

Ja...2009-ben a 4. kerületi sztk-ba jártam,és ott kellett fizetni az uh-os képekért.Most nem tudom már hogy mennyit,de olyan 500 vagy 1000 ft-ot alkalmanként.

2011. júl. 5. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk először sárga csekken fel kell adni annyiszor 500at amennyi képet szeretnénk és csak ennek felmutatása ellenében kaphatok képet:(
2011. júl. 5. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!