Volt valakinek ilyen? Farfekvésű babáról van szó! Részletek lenn!
31 hetes kismama vagyok! Ez már a második terhességem, de az elsőnél nem volt ilyen!
Ma voltam UH-n, ahol kiderült hogy még nem fordult le a babám, és hogy be van szorulva a lába teljesen a méhszájhoz! Azt is mondta hogy kitudja húzni, ha akarja, meg még van helye hogy megforduljon! De hozzá tette hogy reméli hogy nem akad be a lába köldökzsinórba!
Szóval az lenne a kérdésem hogy akinek volt ilyen ott megfordult e a baba, vagy egyáltalán ki tudta e húzni a lábiját?
3 hét múlva kell visszamennem, akkor megint csinált UH-t!
Csak félek hogy nehogy valami gond legyen a lábával?
Egy kicsit hosszúra sikerült! :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Az én lányom is a 35. héten fordult be, és nem akadt be semmije, sehová szerencsére.
Barátnőmnek viszont a lánya előretartott lábakkal "ült" a pocakban, őt végül császározták, mert nem fordult be neki (második baba volt - első természetes szülés), de szerencsére neki sem akadt be a lába.
Én a saját példám ismerem csak, anyukám elmesélése alapján, én az indított szülés előtti napon fordultam be, az utolsó pillanatban, 41+5 napra indították meg nála!
Szóval még addig bármi lehet!
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Hát remélem nálunk sem lesz semmi gond!
Kedves válaszadó örülnék ha küldenél róla egy képet!
én is pont 31hetes vagyok, és eddig nekem is faros volt a bébim- 3. egyébként. Egy hete voltam UH-n és akkor már harántba feküdt, doki szerint kezd befordulni.
Remélem sikerül neki is és a te babádnak is.
EGyébként annyira nem értem, hogy tud ott bent beszorulni a baba lába, ráült, vagy hogy? a méhszájadba csak nem akad el... vagy nem tudom. Remélem kihuzza, vagy kiakad, vagy nemtudom, de megoldja a kisbabád. :)
Szorítok neked is!!!
Szia!
Remélem hogy a tiéd is befordul!
Azt mondta a doki hogy teljesen lenn van a lába a méhszájnál! Ami azért sem jó, mert a külső méhszájam nyitva van és nem szeretnék tovább nyílni! Hát bízom abban hogy kihúzza onnan, és elfordul!Érzem hogy rugdos lenn is, tehát mozgatja a lábát! Lehet hogy így kényelmes neki! :)
Jó babavárást ás babázást mindenkinek!És jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!