Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy nem várt előtt...

Létezik, hogy nem várt előtt 6-7nappal hányingere legyen valakinek?!

Figyelt kérdés

Vannak már gyerekeim,de velük SEMMILYEN tünetem nem volt.

Tegnap óta borzalmas hányingerem van és émelygek.Nem képzelek be magamnak semmilyen tünetet,csak azok válaszát várnám,akikkel előfordult hasonló.15.re nem várom és 8-9napja volt ovum.köszi

2011. dec. 8. 13:09
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Nekem volt. Nem emlékszem pontosan hány nappal a nemvárt előtt, de jópár nap volt. Plusz még a cicim is nagyon érzékeny lett.

A tesztet is megcsináltam előbb (kb. 2-3 nappal a mensi előtt) és pozitív lett.

2011. dec. 8. 13:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha a terhesség miatt lenne hányingered, akkor egy jó érzékeny teszt is pozitív (akár halvány) lenne már. Ha az émelygés a beágyazódás miatt van, akkor tesztelj nyugodtan, abból kiderül.
2011. dec. 8. 13:34
 3/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat.Tesztelni max.a kimaradás utáni napon tesztelnék,mert nem szeretnék csalódni.pl a 2.gyerekemet csak késés utáni 3nap mutatta ki és akkor hányingerem sem volt.

Kíváncsi vagyok mi lesz és arra is,hogy társul e még mellé más is.(mellérzékenység,álmosság stb)

2011. dec. 8. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Persze. Gyomorrontás, vírus, vagy ilyesmi miatt. Terhesség miatt kizárt.
2011. dec. 8. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A kimaradt mensi előtt már 4 nappal hánytam esténként. Nem számítottunk rá, így nem képzeltem be. Most itt szuszog mellettem a meglepi. :)
2011. dec. 8. 22:12
 6/9 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek mondanám:hányás-hasmenéses víruson 10napja estem át.Az nem ilyen volt.Most émelygek és éhes vagyok-aztán pedig semmi nem esik jól.

Kedves utolsó.Köszi szépen,hogy írtál,majd meglátjuk mi lesz.

Tegnap este megint farhas éhes voltam aztán mikor lefeküdtem borzasztó hányingerem lett.Reggelre elmúlt és most délelőtt újra kezdődött...

2011. dec. 9. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze, hogy letezik terhesseg miatt, ha hamarabb termekenyult meg, mint a 14 dpo. Nekem a nemvart elott 1 hettel mar hanyingerem volt reggel, nemvart elott 4 nappal csinaltam tesztet, egybol pozitiv lett, de mar biztos voltam benne, mivel elotte par nappal mar minden reggel hanyingerem volt, ami egyre erosodott (es 20-dik hetig tartott). Szoval igen, lehetseges.
2011. dec. 9. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Kedves elozo, a megtermekenyules nem a peteeres utani 14. napon tortenik, hanem kozvetlen a peteereskor vagy az azutani napokon. A beagyazodas a peteeres vagy a megtermekenyites utan 6-8-ik napon kezdodik es 5-6 napig tart. Amikor befejezodik, akkor a teszt altalaban mindig pozitiv, ez pont a menstruacio kimaradasa koruli napokra esik, azaz a 14. dpo-ra. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy a beagyazodas kezdeti napokon is termelodhet mar annyi hcg, hogy egy erzekenyebb teszttel ki lehessen mutatni. Olyan 9-10. nap ovu utan. En a clearbluet tudom ajanlani, nekem kimutatta mar a 9. napon, a menzesz kimaradasa elotti kb. 4 napon. Igaz, csak 25os, de nagyon jo minosegu, de ezmar tenyleg mas tema. Szoval, igen, termelodhet annyi hcg, hogy egy jo teszt kumutathassa, illetve, hogy emelygest okozzon, de ez ritka. Mintahogy egy vervetel is kimutathat mar valamit. Ennyit roviden:)
2011. dec. 9. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazad van kedves utanam valaszolo, nem 14-dik dpo, hanem a mensesz utani 14-dik nap, vagyis felido elott torteno megtermekenyitest akartam irni.
2011. dec. 9. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!