Volt olyan valakinek, hogy a 8. hettol elmult a hanyingere szinte egyik naprol a masikra?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 09:43
1/5 anonim válasza:
Bár hányingerem nem volt, de nagyon szúrt a petefészkem. Aztán a 11. héten egyik napról a másikra mintha elvágták volna, elmúlt. A tünetek amúgy nekem az egész terhesség alatt valahogy így voltak: jöttek, aztán pikk-pakk el is tűntek.
35 heteske
2/5 anonim válasza:
Hát nekem kb. a 6-ik héttől legalább 3 hétig kegyetlen hányingeres napjaim voltak. Nagyon fáradékony is voltam, sokszor elaludtam délután és kb. a 10-ik héten vagy kicsivel utána minden ilyen megszűnt egyik pillanatról a másikra. Most vagyok 15 hetes és ezerszer jobban érzem magam! Kitartás!
3/5 anonim válasza:
én most kezdek határozottan jobban lenni (11 hetes). nekem pont a 8. héttől lett iszonyatosan rossz. de többször voltak jobb pillanatok, akkor mindig azt hittem, hogy elmúlt. pár óra múlva, vagy másnap kiderült, hogy nem. lehet, hogy te is így vagy
4/5 anonim válasza:
Nekem igen és ma vagyok 8+3 hetes és kb 5-6 napja elmúlt! De olyan sajnos még van,hogy érzem h éhes vagyok és hirtelen esek vmit és kicsit émelygek,de 5 perc fekvés mindig segített! A has fájás is ritkult!
Boldog Babavárást!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem is van olyan, hogy ha éhes vagyok akkor hányingerem van és nehezen tudok enni, de csak az első 2-3 falat a rossz, utána már jobb. Holnap kezdem a sulit, remélem most már nem lesznek nagy rosszullétek. :)
2010. szept. 7. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!