UH képet a babáról pendrive-ra is lehet kérni vagy csak nyomtatva?
SZTK rendelésen el nem tudom képzelni, hogy ilyesmivel töltenék az időt.
Ott mindenki futószalagon megy, nálunk még képet sem adnak, csak pénzért.
Nekem a férjem szokta levideózni a vizsgálatot, azt megengedik.
Szia!
Én sztk rendelésre járok baranyában és amikor először látszott a baba akkor megkérdeztem a dokit (már fél éve az ő rendeléseire jártam mert nehezen jött össze a baba, tehát már ismertem kicsit) hogy kaphatok-e képet, mondta, hogy sajnos papír nincs de ha van nálam pendrive arra szívesen ment képeket. Kaptam is 4 képet. Aztán amikor legközelebb nézte a babát (3 hete) akkor már úgy kértem, hogy ha nem gond neki, kaphatnék-e pendrive-ra. Hálisten nagyon aranyos doki, a 12. heti genetikaira máshova kellett mennem, na ott csak papírt adnak 1000Ft-ért.
15hkm
Köszi mindenkinek :). Akkor viszek pendrive-ot hátha összejön. 11 hetes lesz a babuci, tudom hogy ilyenkor még nem olyan formás de apukája is látni szeretné :).
Utolsó baranya sztk esetleg Pécset jelent? Mert én pécsi vagyok. Ez egyébként a Máv rendelő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!