Szóval pozitív, vagy negatív? (jobb képet tettem fel)
Figyelt kérdés
reggel csináltam,predictorral,akkor még nem láttam rajt a csíkot,elmentem dolgozni,délután hazajöttem és megnéztem mégegxyszer szétszedve,ez volt rajta. 12,5ös erősségű.
2013. máj. 29. 21:12
2/34 anonim válasza:
En latom a csikot. Szerintem pozitiv.
A telefonomon teljesen kinagyitottam es ott a masodik csik.
3/34 anonim válasza:
Sajnos nekem is negativnak tűnik.
4/34 anonim válasza:
Halvány, de egyértelmű pozitív. Rózsaszín a csík!23hkm
5/34 anonim válasza:
Majd kiesik a szemem, de akkor sem látok csak 1 csíkot. Szerintem ez egyértelműen negatív, pláne, ha szétszedés nélkül nem is látszódott semmi, amit esetleg látsz már száradási csík lehet.
6/34 anonim válasza:
Nekem így nézett ki az első tesztem, most 25 hetes baba van a pocakomban. :)
9/34 anonim válasza:
Tehát időn túli? Akkor ez negatív. Én ugyan látok rajta még egy csíkot, de nem vehető ki, hogy száradási csík, vagy színes. Mikorra nem várod? Nem biztos, hogy pár nap múlva is negatív lesz...
10/34 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!