Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szóval pozitív, vagy negatív?...

Szóval pozitív, vagy negatív? (jobb képet tettem fel)

Figyelt kérdés

reggel csináltam,predictorral,akkor még nem láttam rajt a csíkot,elmentem dolgozni,délután hazajöttem és megnéztem mégegxyszer szétszedve,ez volt rajta. 12,5ös erősségű.

[link]

2013. máj. 29. 21:12
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
A férjemet kérdeztem minden előzetes információ nélkül,hogy szerinte milyen a színe,rávágta,hogy rózsaszín.Szerintem is az.Én nagyon pozitívan állok hozzá,csak lehet,hogy a teszt nem :) Reggel csinálok másikat,csak az nem ilyen érzékeny.
2013. máj. 29. 22:08
 12/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, negatïvban egyértelműen látni!:) szerintem, holnapra egyértelmű lesz masok számára is!:) majd írj!!!
2013. máj. 29. 22:13
 13/34 anonim ***** válasza:

De hányadok dpo-n vagy? Nem mindegy az sem. Én remélem, hogy pozitív, így hogy tuti rózsaszín, már én is arra hajlok, időn túl is. Merthogy nekem időn túl se lett még 2 csíkos, ha tényleg negatív volt, a pozitívnál viszont jobban látszott. Ezért számít, hogy mikorra nem várod. Drukkolok!:)

9. vagyok.

2013. máj. 29. 22:15
 14/34 anonim ***** válasza:

Jajj, az egy elég megbízhatatlan teszt! Nekem hozott már ki száradási csíkot is, illetve volt, hogy tutira hamis halovány pozitív eredményt hozott ki (szintén szétszedve lehetett látni). Én nem bíznék ebben a tesztben. Ahol jelölték, ott valóban halovány csík van, de ha adhatok tanácsot, vegyél egy másik tesztet, és akár holnap, vagy néhány nap múlva tesztelj.

Szurkolok, hogy olyan eredmény szülessen, amit szeretnél!

2013. máj. 29. 22:21
 15/34 anonim ***** válasza:
Poznak latom, de ezt a tesztet en sem hasznalnam soha. Tobbi teszt mar joval erosebb volt amikor ez ilyen lett. Azt hittem vege. Pedig dehogy...
2013. máj. 29. 22:30
 16/34 anonim ***** válasza:
Én is látok ott valamit halványan,szerintem pozi lesz az!
2013. máj. 29. 23:09
 17/34 anonim ***** válasza:
27%
Beképzeled......
2013. máj. 29. 23:34
 18/34 anonim ***** válasza:
Pozinak látom! Kicsit forgattam a telót de látni
2013. máj. 29. 23:48
 19/34 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív. Nekem is volt ilyen tesztem,(kb 6ot csináltam, míg el nem jutottam végre dokihoz :D) mondjuk én még az első menzesz kimaradása előtt tesztelgettem, lehet, hogy azért volt halvány. Most 12 hetes kismama vagyok :) Sok sikert, és gratu, ha tényleg pozitív :) Azért írd majd meg, hogy ma milyet teszteltél.
2013. máj. 30. 07:00
 20/34 anonim válasza:
Na milyen lett a ma reggeli? Kepet kerunk. Es a tegnapi egyebkent pozi. ;-)
2013. máj. 30. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!