Szóval pozitív, vagy negatív? (jobb képet tettem fel)
Figyelt kérdés
reggel csináltam,predictorral,akkor még nem láttam rajt a csíkot,elmentem dolgozni,délután hazajöttem és megnéztem mégegxyszer szétszedve,ez volt rajta. 12,5ös erősségű.
2013. máj. 29. 21:12
22/34 anonim válasza:
predictor becsapos,én negatívnak mondanám...
23/34 anonim válasza:
Pozi:))
Nekem is időntuli,ilyen halványka tesztem volt,most 8 hetesen a kiságyba szuszog:D
24/34 anonim válasza:
Hát én akár hogy meresztem a szemem nem látom azta a fránya 2.csikot..((
Tesztelj egy jobb tesztel!
25/34 anonim válasza:
Hol a frászba látjátok a 2.csikot??
26/34 anonim válasza:
Nem gonoszságbol de időn tuli...a teszt szétszedve szétásztatva...csak be van képzelve..
De ne legyen igazam!!
Nekem is volt iszonyat halvány tesztem de mégis látszott...
de drukkolok!
27/34 A kérdező kommentje:
Most nem ilyen érzékenyet csináltam,hanem 25ös gabrielt.Kb ugyan ilyen halvány csík volt ott,mire melóból hazaértem,az már eltűnt.feladom szerintem,bár vettem még teszteket,holnap megpróbálok még egyet. Amúgy 25-28 naposak a ciklusaim,ha 28 napos lesz a ciklusom,akkor holnap nem kellene megjönnie.Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszát és köszi annak a válaszolónak is,aki átrakta negatívba nekem a képet! Azért holnap írom,hogy mi lett ! Még reménykedek! igazából a hasam már 1 hete görcsöl,mindíg nézem,nem-e jött meg,de semmi.fájnak a melleim,és émelygek,de szerintem már csak az idegességtől.
2013. máj. 30. 15:19
28/34 anonim válasza:
Drukkolok hogy baba legyen ha vettél sok tesztet tesztelhetsz naponta..holnap csináj egyet irj hogy mi lett megy a drukk....
29/34 anonim válasza:
szerintem ha már legalább 3 napja késik tesztelj mert akkor erősebben tudja mutatni ha pozitív. sok sikert!
30/34 anonim válasza:
Ó, hát akkor azért is lehet annyira halvány. De add még fel, bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!