15 hetes terhes vagyok. Nektek milyen? Megnőtettek már, kívánósság vagy valami?
Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 09:47
1/7 anonim válasza:
Én most kezdtem meg a 15. hetemet,és már nagyon látszik a pocakom,de nekem ez már a 2.terhességem.
Amikor az első gyermekemet vártam,szintén hamar látszódott,ő kisfiú lett és első falon tapadt meg a méhlepény,szóval vele elég hegyes pocakom volt.
Én nem vagyok kívánós,van étvágyam,egy kicsit többet eszem.
2/7 anonim válasza:
Én már 16.hétben vagyok. Pocakom már nekem is van. Kívánóság hmm háát fagyi az jöhetne minden mennyiségben és a sós rágcsák amiket próbálok megállni.:D
3/7 anonim válasza:
Én tegnap töltöttem a 15 hetet. Pocim már picit látszódik. Halványan megjelent a barna csík a hasamon, és kissé kifordult a köldököm is. Ruhában még nem feltűnő. Kívánósság, undor semmi. Eddig 1 kg-t híztam. Nekem viszont a hasam fájdogál 1 hete, biztosan a növekedéstől. Hirtelen mozdulatokkor meg jól benyilall. :-)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Kb. nekem is 1- másfél hete fájdogál a hasam és néha kegyetlenül bele tud nyilalni.
Remélem ez nem baj.
Várjátok már?
2013. jún. 7. 14:38
5/7 anonim válasza:
én holnap töltöm be a 17. hetet, már van pocakom, érzem is mozogni :) Nem nagyon vagyok kivánós, nem is válogatok, megeszek mindent. Hizni is csak 1 kg hiztam :) és nagyon várjuk már, hogy kibújjon, persze az még odébb van :)
6/7 anonim válasza:
Én 15+4 hetes vagyok. nekem egyértelműen látszódik a poci, de már korábban is szembetűnő volt. 12 hetesen már terhes rucikat vettem magamnak,mert nem fértem bele a nadrágokba.:) Kívánós nem vagyok, se nem hánytam, se nem émelyegtem idáig. Viszont rengeteget aludtam. A 10- 12 héten ez csillapodott, de most megint rámjött az állandó aludhatnék. És az állandó pisilhetnék a 10. hét óta rajtam van.
7/7 A kérdező kommentje:
Képet tudtok küldeni nekem?
mekkorák vagytok most?
köszönöm.
2013. jún. 11. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!