Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Április 27-én volt az utolsó normális menstruációm,utána május 20-án 3 napig enyhe vérezgetésem volt,egy ideje gyakran látogatom a mellékhelységet,de ma elkezdett fájni szúrni az alhasam és hányingerem van állandóan. Lehet,hogy terhesség miatt? Az létezhet,hogy egyik napról a másikra jöjjenek a tünetek vagy más lehet? Pcos vagyok hozzá szoktam,hogy rendszertelen a ciklusom,bár 4 hónapja beállni látszott mert barátcserjét kezdtem el szedni. Ebben a hónapban abba hagytam,lehet attól vannak az ilyen tüneteim? Meg vagyok ijedve,mert mert pár percig nem bírtam felállni annyira elnehezedett a hasam és nyílalt bele. Már van egy gyermekem nála fokozatosan jöttek a tünetek azért érdeklődnék!Köszönöm a válaszokat!2013. jún. 5. 22:23
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok tesztet csinálni legelőbb szombaton,mert most olyan a munkabeosztásom,hogy nem tudok venni tesztet! :( De már nagyon kíváncsi vagyok,egész nap éreztem az alhasam kissé el van nehezedve...arra gondoltam még,hogy fel lehetek fázva.Bár akkor máshogy szokott fájni,de kitudja.
2013. jún. 6. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!