Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Barátommal menzeszem előtt 2 nappal voltunk együtt nem védekeztünk de nem élvezett belém, majd 5 napos késéssel megjött rendesen..ez előtt 3 hónapja nem voltam együtt senkivel..tüneteim nincsenek mégis a hasam teljesen fel van puffadva..szerintetek?

2013. jún. 1. 22:08
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és néha émelygek is..:S de lehet hogy beképzelem magamnak már..
2013. jún. 1. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes,bár vannak nők akik mestrulnak terhesen is.
2013. jún. 1. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, de azt tudni kell, hogy egy egészséges nő a ciklusán belül elviekben bármikor fogamzóképes, bármikor teherbe eshet. Ehhez elég az előváladékban lévő kis mennyiségű ondó is. Ugyan a legtöbbeknek félidőben van peteérése, de sosem lehet tudni.

Javaslom, hogyha nem akartok gyerkőcöt, akkor mindig védekezzetek, mert akár még spontán ovuláció is előfordulhat. Nem ijesztgetni szeretnélek, csak ezek tények. Szerintem, kb. két hét múlva vegyél egy terhességi tesztet, csináld meg. De nem hiszem, hogy terhes lennél, csak biztos, ami biztos.

2013. jún. 1. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat:)
2013. jún. 1. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!