Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
A menzeszem már 3 napja késik, 4-5 napja enyhe émelygést érzek, állandóan pisilni járok, feszül a méhem, fáradékony vagyok, 3 hete volt egy agyrázkódásom, akkor kaptam szteroidot, az elején arra gondoltam, hogy ettől, de hogy megnyugtassam magam vettem magamnak egy terhességi tesztet, ami negatív lett, arra gondoltam, hogy esetleg túl korán ellenőriztem le, azóta már vettem még 3 tesztet, és mindegyik negatív, illetve pár napja tapasztalom, hogy hangulat ingadozásaim vannak, tegnap előtt mindenen kiakadtam, lobbanékony voltam, tegnap viszont pont az ellentéte, mindenen besértődtem, teljesen hisztis voltam, alap esetben nem vagyok hisztis, sem pedig lobbanékony. Lehetek.e terhes?

2013. máj. 31. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
nem hinném. a te esetedben ezerszer inkább gondolnék arra, h az agyrázkódástól vannak a tüneteim, főleg 4 negatív teszt mellett
2013. máj. 31. 10:23
 2/2 anonim ***** válasza:
3 nap után nem biztos, hogy kimutatja a teszt. Várj egy pár napot és utána ismételd meg.
2013. jún. 4. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!