Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes terhes lehetek?

Hány hetes terhes lehetek?

Figyelt kérdés
A nemvárt menzesz előtt egy héttel halvány pozitívat teszteltem. Tegnap volt a nemvárt első napja, ami délelőtti pisiből erős pozitív lett. Akkor valószínű, hogy félidő előtt volt peteérésem? Orvoshoz csak a jövőhéten terveztem menni.
2013. jún. 4. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Az orvos és úgy az egész terhességed alatt mindenki így is, úgy is az utolsó menstruációdtól fogja számolni.

Majd a 12 hetes uh-n megmondják, hogy szerintük mennyi.

2013. jún. 4. 20:50
 2/4 anonim ***** válasza:

percre pontosan ezt bizony sosem tudod meg:) ha 28 napos a ciklusod, és tegnapra nem vártad, 4 hetes vagy, de amúgy mindig az u.m.-tól számoljuk

jövőhéten, ha nincs panaszod, még felesleges orvoshoz menni, én legalább is vártam a 7. hétig vele :)

2013. jún. 4. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
altalaban az utolso mensi elso napjatol szamoljak, de nekem a 12. heti ultrahang kisebb babat mutatott, mert keson volt ovum, igy a doki ultrahang alapjan megy. igy 2 hettel kesobbre varjuk a baba erkezeset.
2013. jún. 4. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 4. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!