Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki szerint 1 gyerek mellett mindent meg lehet otthon csinálni és szerinte aki panaszkodik meg folyton elúszik a teendőivel, az csak rosszul osztja be a napját vagy lusta?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 22:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

gyerek-és anyukafuggo...A fiamnál én is el voltam havazva eleinte, igaz, hasfájos, nyugos volt, nem volt el sokáig, ha letettem, nem aludt éjszaka sem vagy csak ugy pár orára felekelt(nekem ez volt a legnehezebb, emiatt nappal is sokszor olyan voltam, mint a zombi). Ugyhogy az elso év nekunk is errol szolt, emellett rosszul osztottam be az idomet is. Sosem panaszkodtam, de szét voltam esve az elso évben. Aztán egyre jobb lett. Másfél évtol bolcsi, munka, tulorák, mégis minden megvolt.

Most a másikkal vagyok itthon. O nyugodt, békés baba kezdettol, éjszaka tudok pihenni, napkozben igy fejenállva is bírnám:)

ugyhogy biztosan ketton áll a vásár, meg hogy kinek mi a fontos....ha nincs kedvem, akkor nem gyozok semmit, még ha egész nap alszik is a gyerek.

2013. jún. 10. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
mentem is vasalni, mert ha itt ulok, magátol nem torténik meg:) utolso
2013. jún. 10. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy vagytok vele, de ez nem is csak a babától függ, sokkal inkább a mi fásultságunktól.

Nem nagy a kecó(68nm), de ha qvára semmi kedvem rendbe-ráncba szedni, akkor 3nap alatt se vagyok kész vele. Ha pedig nem 4 bal lábbal kelek fel akkor a szekrények tetejétől a függöny-ablak mosáson át az alap tisztításig mindennel alig 4óra(2gyerekkel), egy dolog van amit ha fejbelőnek se, az a vasalás, se régen se most, és talán a jövőben sem leszek hajlandó

Amikor a fiammal kilábaltam egy randa depiből, akkor érdekes nem úszott tovább a lakás rendezettek a szekrények, tiszta minden azóta is(na jó a falak megsínylik a gyerekeket)

2013. jún. 10. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt,hogy igaza van,pláne ha a gyerek 1,5 év alatti,vagy 3 év feletti,ugyanis 1,5-3 év közötti gyerek nagyon eleven,kíváncsi már nagyon jól mozog,szóval akkor nehezebb,de amúgy akarás,és beosztás kérdése az egész.Mindenkinek arra van ideje amire akarja.
2013. jún. 10. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
hozzáteszem még azt is,hogy depis voltam,tanultam a fiam mellett a két alapvető dologgal mindig is gond volt vele(alvás,evés),1,5 éves kora óta dolgozom is,és így is simán beosztom az időmet,már persze nehezebb most 2 éves és eleven,makacs,kíváncsi,mindig figyelni kell rá,vannak veszélyes napok amikor ön és közveszélyes,de szerencsére azért el tud játszani magában,szóval magamból kiindulva csak akkor nincs időm ha épp lustálkodom inkább
2013. jún. 10. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!