Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek van hobbitok?...

Anyukák, nektek van hobbitok? Mi az? Mennyi idő jut rá a gyerek/ek mellett?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:

ÉN már odáig jutottam, hogy az alvás lett a kedvenc hobbim, de sajnos kevés időm jut rá. :)

Sokáig zumbázni jártam, hetente 2*1 óra, de abbahagytam, amikor kiderült hogy jön a kistesó.

2013. máj. 13. 12:59
 2/5 zabmester ***** válasza:

Ha hobbinak számít, akkor nekem az olvasás. Ha csak módom van rá, olvasok. Főleg este, alvás előtt, meg fürdés közben :) Ahogy a teljesítményemet elnézem, elég sok időm van rá, mert egy átlagos hosszúságú könyvet 2-3 nap alatt végigolvasok.

A másik hobbim, hogy recepteket gyűjtök, főleg külföldieket, angolul, és ezeket kiírogatom, magyarra fordítva. Tervben van, hogy indítok egy ilyen blogot, ahol a receptjeim vannak, illetve csináltam már ilyet korábban is, csak valahogy abbamaradt, de nyáron újra nekikezdek.

Most mondjuk nem sok időm van, de nem a család miatt, hanem mert vizsgáim vannak.

2013. máj. 13. 13:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Van, a futás. Heti három este, fél óra. 3 gyermek van.
2013. máj. 13. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Főzés, erre főleg hétvégén van időm.

A lányom születése előtt kirakóztam, de most félek hogy elől marad 1-2 db és lenyeli. Ha már nem vesz mindent a szájába, veszek újakat :-)

2013. máj. 13. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Tortákat készítek, díszítek rendelésre minden formában, fondant bevonattal.Cukorvirágokat, cukordíszeket, stb. Imádok alkotni, nekem ez a hobbi, a kikapcsolódás és még keresek is vele egy keveset.

És most már agyagvirágok készítésével is foglalkozom.

3 kisgyerek anyukája

2013. máj. 14. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!