Váltott műszakos anyukák, (kozmetikus, fodrász esetleg) hogy tudtatok visszaállni a gyerek mellett dolgozni?
Jó persze, eddig én is eljutottam:) Nem írtam le pontosan: apuka csak nagyon ritkán tudna menni értük, nem fix munkaideje van, inkább csak 6-7 körül szokott hazaérni, sőt sokszor 8-kor.
Nagyszülők közül papa dolgozik, mama pedig nem utazgat ki ide a belvárosból:( (egy külső kerületben lakunk)
Babyszitter: hát igen, csak nyilván utolsó megoldás, mert nem mindig érné meg...elég húzós anyagilag.
Szóval hogy volt-e vki ilyen helyzetben? Nem tudom hogy fogok délután dolgozni, csak tippekre lettem volna kíváncsi.
Köszönöm!
Igazából 5 délutánt jelentene hétfőtől péntekig 2 hetente. Bár már az is jó lenne, ha 3-at be tudnék így vállalni a munkában és a maradék 2-ben csak bejelentkezésre dolgoznék fél5-ig. Az nem sok, mert 2-től van délutános műszak, de ha van vendég, akkor jó. Így is csak fél6-ra érnék a bölcsibe.
A 3 napot meg még akkor kitalálom. Majd csak kialakul valahogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!