Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megromlott szexuális élet...

Megromlott szexuális élet helyrehozâsa?!

Figyelt kérdés

Másfél ève szültem, a szülès utân katasztròfa lett a szexuàlis életünk. A párom szeretné, de màr milliószor visszautasìtottam. Egyszerűen nem megy, nem kìvànom magàt a szexet, legtöbbször nagyon fàradt is vagyok. Eddig ùgy voltam , h majd rendbe jön. De màr kezdek aggòdni h velem van valami baj.Pár hete mondta is a pàrom, h neki ez ìgy nagyon nem jó.

Mit tudnêk tenni hogy jobb legyen a helyzet? Nagyon elvagyok keseredve :(

2013. jún. 7. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ó,sajnálom,hogy ez a helyzet nálatok. :(

Miért nem kívánod?A másfél év alatt egyáltalán nem szexeltetek?Ha igen,akkor milyen érzés volt?Nem okoz örömet,vagy csak nem is érdekel igazán?

Mindenképp próbálj ezen változtatni,hisz érthető hogy a párod szeretné...

2013. jún. 7. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod evés közben jön meg az étvágy...

Ismerős a helyzeted, bár nálunk ennyire nem rossz a helyzet, csak már nem kívánom olyan gyakran És a havi 5-6 alkalom kevés a férjemnek. De próbálj meg tényleg erőt venni magadon és az ő kedvéért megpróbálni, hátha tényleg közben megjön hozzá a kedved.

2013. jún. 7. 22:09
 3/6 A kérdező kommentje:
De, szexeltünk már. Jó érzés/jól esik, de valahogy nagyon nehezen tudom ràvenni magam. Van hogy csak havonta. Tudom h mielőbb vàltoztatnom kell, mert ennek igy nem lesz jò vège. Csak nem tudom hogyan vàltoztassak, ha egyszerűen nem megy :(
2013. jún. 7. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom próbáljatok vmi újat ki. Más pozíciót, más helyen a lakásban. :) Lehet az feldobná és te is újra megkívánnád. Próbálj ki ilyen dolgokat mert ebből előbb-utóbb gondok lesznek. Még most türelmes a férjed de idővel lehet neki is elég lesz. Itt nem akarom az ördögöt a falra festeni de te is érzed h ez így nincs rendjén. Tényleg frissítsétek a dolgokat mással. És igenis ha fáradt is vagy vegyél erőt magadon. :) Hisz szereted. Majd belejöttök újra. :)
2013. jún. 7. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Készülj rá a szexre. Ha tudsz, menj el, vegyél új bugyikat, melltartókat. Masszázsolajat, finom illatú testápolót.

Tusoljatok együtt, kérd meg, hogy masszírozzon meg.

Olvass erotikus regényeket. Én teljesen rákattantam ezekre a könyvekre, az eredménye már dobogó szívvel bennem.

Ezt csak te tudod helyrehozni, méghozzá úgy, hogy változtatsz a hozzáállásodon.

2013. jún. 7. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, tudom milyen rossz érzés.

Gáz vagy sem, de nekem is az segített, hogy napközben erotikus dolgokat néztem vagy olvastam, így alig vártam már az estét, hogy rávessem magam a páromra, aki persze csak nézett, hogy mi van velem :)

Mondjuk nálam ezek a dolgok mindig összefüggenek azzal is, hogy éppen hogyan érzem magam a bőrömben. Ha gázul és padlón van az önbizalmam, akkor még levetkőzni sincs kedvem, nemhogy szexelni.

De ha jó passzban vagyok, akkor bármikor jöhet a hancúr :)

Szóval ha te is így vagy, akkor érdemes az önbizalmadat növelni, erre a sport és napi 0,5-1 óra önmagadra fordított idő lehet a megoldás.

Ja és a múltkor láttam egy homeopátiás szert, [link] ami kifejezetten erre van. Én tennék egy próbát ezzel, ha más nem válna be, mivel mellékhatás és hozzászokás nem várható.

2013. jún. 8. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!