Milyen az élet nálatok három kisfiúval?
Az ikrek 22 hónaposak, az kicsi 9 hónapos és nemsokára megszületik a 4. kisfiunk :-)
Igaz, hogy nagyon elevenek, sokat szaladgálnak, nem sokáig tudnak egyhelyben lenni. De mi nagyon élvezzük a nagy családot :-)
Nagyon jó testvérek, szerintem ez a kis körkülömbség miatt is van. Olyan jó nézzni őket amikor együtt autóznak a nappaliban :-) Már most is sokat segítenek egymásnak annak ellenére, hogy milyen kicsik. Az ikrek imádják egymást, mindig együtt vannak :-). És a kicsit és gyorsan befogatták, nagyon szeretik :-)
Elég szépen szót fogadnak. Bár ha mindegyiknek rossz napja van...
De alapból nincs velük baj, jó gyerekek :-). Imádjuk őket :-)
Nagyon köszönöm a hasznos válaszokat!
Első, nálatok a fiúk apásak vagy anyásak inkább? Melyikőtökre hallgatnak jobban? Egyformán erős egyéniségek, vagy van, aki dominánsabb köztük?
Második, te nem félsz attól, hogy az ikrek mindig jobban fognak kötődni egymáshoz, mint a kistesókhoz? Nálunk is az első kettő fiú iker, és én pl. ettől tartok, hogy túl nagy lesz az előnyük, hiszen mindig együtt voltak és vannak, együtt fognak oviba, iskolába járni, az öcsi meg egész életében a kicsi lesz köztük. Ráadásul az ikrek egy szobában vannak és lesznek, a kistesó meg külön lesz még egy darabig, csak később kap mindenki saját szobát. Nálatok talán feloldja a helyzetet, hogy nem csak egy kicsi lesz, de mi három gyermeket terveztünk összesen. Én nagyon szeretném, hogy egyformán szeressék egymást. 2 év 8 hónap lesz a nagyok és a kicsi között (a harmadikat most várjuk).
2. vagyok
Nem félek tőle, mert mindig is tudtam, hogy egymást fogják a legjobban szeretni, de a kicsit is könyen befogadták. Amég beveszik őt minden játékba és nagyon szeretik addig nem aggódok :-). Szerencsére jól eljátszanak hármasban is, sőt van, hogy csak a kicsi meg egy nagyobb játszik. Nálunk is úgy van, hogy a kivsinek külön szoba, meg majd a picinek is külön és az ikreknek közös, de kétszer akkora szoba :-) Még picik, a nagyok 22 hónaposak, a kicsi 9 hónapos. Nálunk van dominánsabb :-). A kicsi felnézz a nagyokra :-). Az ikrekből a kisebb minden rosszban benne van. A nagxobb pedig a vezér :-). Mindig figyel a tesóira, nyugodt, értelmes gyerek, persze őt sem kell félteni :-) Nagyon sokat tanulnak egymástól, úgyhogy én örülök hogy így alakult és ezért is válaltuk a következő picit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!